خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو

چهاردهمین پست اندرویدی چشمه، چگونه گوشی هوشمند خود را از شر ویروسهای مزاحم رها کنیم؟

این روزها کمتر کسی را می‌ توان یافت که از گوشی هوشمند استفاده نکند. این موضوع سبب می‌شود تا خطرات زیادی کاربران این ابزار را تهدید کند که یکی از این خطرات ویروسی شدن گوشی ‌های هوشمند است که کاربران باید نحوه حذف آن را بدانند.

 

بیشتر ویروس‌ ها از طریق برنامه‌ های کاربردی که بر روی دستگاه خود نصب می‌ کنید وارد دستگاه می‌شوند.

 

کاهش توان باتری، پر شدن حافظه داخلی، هنگ کردن برنامه ‌های در حال اجرا، ارسال پیامک و ایجاد تماس ‌های ناخواسته، روشن نشدن گوشی از جمله مواردی است که می‌تواند هشداری مبنی بر ویروسی شدن دستگاه شما باشد.

 

اگر دستگاه اندرویدی شما به ویروس آلوده شده است جای هیچگونه نگرانی نیست، حذف آن به آسانی امکان‌ پذیر خواهد بود.

 

برای حذف ویروس اندرویدی از دستگاه خود باید پنج گام را طی کنید:

 

گام اول

 

گوشی یا تبلت خود را در حالت Safe mode قرار دهید. این کار مانع از اجرای برنامه‌ های کاربردی شخص سومی که حاوی بد افزار هستند می‌شود.

 

در بسیاری از دستگاه‌ ها شما می‌ توانید با فشردن کلید روشن و خاموش به گزینه‌های Power دسترسی داشته باشید.

 

سپس با فشردن و نگاه ‌داشتن Power off گزینه Safe mode ظاهر خواهد شد که با انتخاب این گزینه دستگاه مورد نظر را به حالت Safe mode تغییر حالت دهید.

 

اگر این راهکار برای دستگاه شما کارساز واقع نشد با جستجوی مدل دستگاه خود در سایت سازنده آن، دستورالعمل حالت Safe mode را پیدا کرده و مراحل آن را انجام دهید. (در برخی از گوشی ‌ها با نگاه ‌داشتن Power off گزینه Safe mode ظاهر نمی‌شود، کافی است گوشی خود را خاموش و به هنگام روشن شدن دکمه Power و Volume Down را همزمان فشار دهید).

 

توجه داشته باشید زمانی که در حالت Safe mode باشید در قسمت پایین سمت چپ صفحه نمایش باید Safe mode را بیابید.

 

گام دوم

 

منوی Settings را باز کرده و گزینه Apps را انتخاب نمایید و مطمئن شوید که تب Downloaded را یافته اید.

 

اگر شما نام ویروسی که گوشی یا تبلت اندرویدی شما به آن آلوده شده است را نمی‌دانید در لیست موجود به دنبال برنامه ‌هایی باشید که آنها را شخصا نصب نکرده ‌اید و یا نباید روی دستگاه شما اجرا شوند.

 

گام سوم

 

روی آیکون برنامه کاربردی مخرب ضربه بزنید ( کاملاً واضح است که برنامه مخرب نام خود را ‘Dodgy Android virus’ نمی‌گذارد، این نام تنها برای ملموس شدن بیشتر موضوع برای نحوه حذف ویروس است) تا صفحه اطلاعات برنامه کاربردی باز شود، سپس گزینه Uninstall را انتخاب کنید.

 

در بیشتر موارد این تنها کاری است که می ‌توان برای حذف ویروس انجام داد، اما در بعضی موارد ممکن است شما دکمه Uninstall را غیرفعال ببینید و توانایی انجام فرایند بالا را نداشته باشید. علت این مهم به دلیل قرارگیری ویروس در حالت administrator دستگاه است.

 

گام چهارم

 

از منوی Apps خارج شوید و وارد Settings و سپس Security و در نهایت Device Administrators شوید. در اینجا شما می ‌توانید برنامه ‌های کاربردی که در حالت administrator قرار دارند را مشاهده کنید.

 

فرآیند بسیار ساده است، کافی است تیک برنامه ‌ای که می‌خواهید حذف کنید را بردارید. حال به گام سوم بازگردید و برنامه مورد نظر را Uninstall نمایید.

 

گام پنجم

 

پس از حذف ویروس از گوشی یا تبلت اندرویدی، تنها کاری که باید انجام دهید راه اندازی مجدد دستگاه و خروج از حالت Safe mode خواهد بود.

 

پس از انجام اقدامات بالا هم اکنون بهترین زمان است تا داده‌های مهم موجود در دستگاه خود را پشتیبان گیری کنید و یک ضد ویروس اندرویدی برای محافظت در برابر ویروس‌های احتمالی روی دستگاه خود نصب کنید.

منبع: ایرنا

 

 

۲۵ دیدگاه دربارهٔ «چهاردهمین پست اندرویدی چشمه، چگونه گوشی هوشمند خود را از شر ویروسهای مزاحم رها کنیم؟»

سلااااااااااااااام سلااااااام و درووووووود دروووووود بر عمو چشمه ی عزیز نازنین و دوست داشتنی خودم عموییی خوبید آیا
اوضاعبر وفق مراده آیا خوش و خرم هستید آیا ما که بد نیستیم
پس میگم خوش به حال من که گوشی هوشمند ندارم تا هی ویروسی بشه و هی مکافات درگیری با سرماخوردگی گوشیم رو داشته باشم و هی ببرمش دکتر و دکتر بهش آمپول بزنه تا خوب بشه بازم عمویی مث همیشه عااااااااااالییییییی بود و من یکی که با خوندنش کلییییییییی چیز میز یااااااد گرفتم و بازم مث همیشه اونُ واسه خودم توی ورد کپی کردم تا بعداً که هوشمندی شدم به طور عملی ازش استفاده کنم و حالش رو ببرم و کمی از حالت بی سوادی بیام بیرون و از حالت پیش اکابر به حالت اکابری در بیام عمویی به خدا تک دونه و یکیی هستی دمت شدییییییییییید گرم و ممنوووووونم بابت این پست عااااااااااااالییییییییییی و بااااااااااااا حاااااااااااااااااااال در پناه حق بدرود و خدا نگه دار

سلام بر رعد گرامی.
پلی مستر بدجور بینایی میزنه و من بعید میدونم که بشه باهاش کار کرد.
با این حال از کله موبایلیهای محله تقاضا میکنم که این برنامه رو تست و اجرا و نتیجهش رو در موقعیتهای مقتضی اعلام فرمایند.

این روزها کمتر کسی را می‌ توان یافت که از گوشی هوشمند استفاده نکند.
ننه چرا خالی میبندی؟
ننه ت گوشیش نوکیا یازده دو صفره… هاهاههاهاهاا… ننه گوشیم چراغ قوه داره… از دیگر امکاناتشم حالا برم بگردم بینم چی چیه س… ولی چراغ قوه رو میدونم داره… خخخخخخخخ

دیدگاهتان را بنویسید