دوستان ما در محلهی نابینایان سلام.
یکشنبه هست و نوبت یکی دیگه از آیتمهای هاتگوشکن مرداد 1400 و این بار نوبت کدوم یکیشه!
شما تا حالا به پرواز فکر کردید؟ با هواپیما یا هر چیز دیگه که بشه باهاش از زمین جدا شد و لغزیدن در هوا رو احساس کرد! تصورش میتونه زیبا باشه.
این هفته قراره شنونده و همراه یک تجربهی کاملا واقعی از این حس زیبا و بیتوصیف باشیم، که یکی از هممحلیهای خودمون یعنی خانم ارغوان حمسی رفت، در کنار استاد شیرازی نیای عزیز کسبش کرد و در یکی از شبهای3گانهی تولد گوشکن در مردادی که گذشت به ما و به گوشکن هدیه دادش. تجربهای شنیدنی با پاراگلایدر که کلی حس ناب از خیلی چیزها بهمون میده. مواردی از قبیل پرواز، ارتفاع، فرود، زمین و آسمون و خیلی چیزهای دیگه که در گفتار وصفش امکانپذیر نیست. باید حسش کرد. پس بریم و بشنویم و حسش کنیم!
دانلود پادکست پاراگلایدر با حجم 42 مگابایت
دلتون شاد تا همیشه.
سلام.
وای چه قدر خوب بود!
بی نظیر بود.
قشنگ حس کردم دارم پرواز می کنم.
مرسی از ارغوان و همه کسانی که تلاش کردند این فایل آماده بشه.
سلام آقای آگاهی. مرسی از خودتون و خوشحالم که مورد قبول بود این پادکست از هات گوش کن.
سلام و ارادت، میگم حالا که آرائ ملوکانه بر این قرار گرفته به صورت قطره چکانی هات گوش کن توی گوشمون بچکونید، همه ی قطره ها را لا اقل توی یک قفسه (منظورم یک پست) به روز بفرمایید که دسترسی بهشون راحتتر باشه. اون وقتها که شیر هات گوش کن را یهویی توی گوشمون باز می کردید حالش خیلی بیشتر بود، دستتون طلا و تنتون بی بلا.
سلام بر آقای حاتمی. توی صفحه خود هات گوش کن اون بالا هست همه چی عزیز. مرسی زیاد از حضور پر مهر همیشگیتون
سلام مجدد، دستتون طلا و تنتون بی بلا.
سلام مجدد، فوق العاده بود و وظیفه دارم که از تمامی عوامل تشکر کنم. حتماً میرم دنبالش تا یک بار هم شده این پرواز را تجربه کنم.