خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
طرز تهیه بستنی مگنوم

سلااااام بر دوستان نازنین الهی حال دلتون عالی و ایام به کام.🌹
خدمت رسیدم با یه آموزش خوشمزه و در عینحال راحت. با چند قلم مواد ساده بهترین و خوشمزهترین 🍨بستنی مگنوم رو خودتون توی خونه درست کنید و کنار عزیزانتون لذت ببرین.
مواد لازم:
شیر یک پیمانه.
شکر دو/سوم پیمانه.
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری.
خامه صبحانه یک پاکت.
وانیل نصف قاشق چایخوری.
مواد لازم برای روکش شکلاتی:
🍫شکلات صد گرم.
خلال پسته یا بادام به مقدار لازم.
طرز تهیه:
ابتدا شیر شکر و نشاسته رو باهم مخلوط می‌کنیم.
روی حرارت می‌ذاریم هم می‌زنیم تا به غلظت فرنی برسه.
و از روی حرارت برمی‌داریم و خامه صبحانه و وانیل رو اضافه و مخلوط می‌کنیم.
از مواد تا نصفه داخل لیوان یکبار مصرف می‌ریزیم و یک ساعت داخل فریزر قرار میدیم. بعد از یک ساعت چوب بستنی‌ها رو داخل بستنی می‌ذاریم و مجدد دوازده ساعت داخل فریزر قرار میدیم تا خوب ببنده.
سپس بستنی‌ها رو از لیوان جدا می‌کنیم و شکلات رو روی بخار کتری بنماری می‌کنیم.
نکته: اگر شکلات در حین بنماری شدن روان نبود می‌تونین یه مقدار روغن بهش اضافه کنید.
خلال بادوم‌ها رو هم اضافه و شکلات رو روی بستنی می‌ریزین و ده دقیقه دیگه داخل فریزر می‌ذارین.
حالا بستنی خوشمزه ما آمادست😍😍 نوشجان.

۲۳ دیدگاه دربارهٔ «طرز تهیه بستنی مگنوم»

سلام یادش بخیر قبلا اگر پست خوبی زده می شد همه سعی می کردن با نوشتن کامنت نویسنده پست را تشویق کنن تا بیشتر تجربیات مفید خودش را به اشتراک بگذاره ولی الآن این قدر سرگرمی های مسخره زیاد شده که کسی به این پست ها توجهی نمی کنه یه گلایه هم نسبت به مدیران گوشکن دارم ببینید دوستان مجتبی خادمی شاید هزارتا ایراد داشت که البته من ۹۹۹ تا از اون ها را نمی دونم خخخخخخخخخ ولی یه حسن بزرگ داشت اونم این بود که هر کس هر پستی می گذاشت به عنوان مدیر وظیفه خودش می دونست زیر اون پست کامنت بنویسه حالا این کامنت الزاما تعریف و تمجید و بهبه و چهچه نبود ولی هر چی که بود باعث دلگرمی نویسنده می شد خواهشا مشغله را بهانه نکنید که بر هیچ کس پوشیده نیست که خادمی یکی از پر مشغله ترین نابینا ها بوده و هست ضمنا بر هیچ کس هم پوشیده نیست که بنده چه ارادتی به شخص محسن صالحی دارم و همیشه از مردم داری و ادب این مرد بزرگ تعریف می کنم

درود بر شما دوست بزرگوار امیدوارم عالی باشین. با توجه به مشغلاتی که امروزه برای افراد هست شاید خیلی فرصت نکنند که اینجا فعالیت داشته باشند اما از نظر من خود ما باید همنوعانمون رو حمایت کنیم و مطمین باشید که هر چیزی رو که بلد باشم در هر زمینه ای و بدونم برای هم نوعان و شما هم محله ای های دوست داشتنی و باصفا کاربردی باشه حتما به اشتراک میگذارم شما هم حتما مطالب و آموخته های ارزشمنرتون رو برای ما به اشتراک بگذارین

سلام ستاره پست دلچسبی بود حتما امتحانش می کنم ولی باید وقتی این کار را را انجام بدم که آرتیمان و آرتین و آرمیتا خونه نباشن چون اگر با هزار زبون زنده دنیا هم بهشون توضیح بدی باید ۱۲ ساعت توی یخچال بمونه بازم هر پنج دقیقه یک بار می پرسن بابا ۱۲ ساعت تموم نشد خخخخخخ واسه هر دفعه درست کردن پیتزا که چنین درد سری داریم چون ما خمیر پیتزا را هم خودمون تهیه می کنیم و طبیعتا وقتگیر تر هست خلاصه بازم مرسی ادامه بده لطفا

واقعا من خودم هم برای آماده شدن این خوشمزه تحمل ندارم الهی که آرتین و آرتیمان و آرمیتای عزیز زنده باشن و زیر سایه شما و همراه با کلی خوشبختی و حال خوب و این آموزش همراه با همه کمی کاستیهاش با کلی انرژی مثبت تقدیم به فرزندان گل شما که عاشق بستنین مثل من

سلام سلام. اوه خدا بستنی! آخجون! خدایی بستنی دوست دارم و این مدلش باید هم دیدنی باشه و هم خوردنی! بستنی مگنوم به شکل و قیافه ای متفاوت! ای خدا بشه زودتر من زمان گیر بیارم امتحانش کنم! ممنون از دوست و هممحلی عزیزمون که تجربه خوشمزه‌اش رو با ما به اشتراک گذاشته و به امید اشتراک تجربه‌های خوشمزه بعدی از ایشون و از باقی اهل تجربه!

ی نکته ای که در مورد پست شما وجود داشت و من به جرات میگم در هیچ پستی تا به الان در این سایت ندیدم، استفاده از ایموجیها بود. جا داره به شما ی آفرین بگم. یک تولید کننده، هم باید رو محتوایی که تولید میکنه کار کنه، و هم روی نوشتن اون مطلب. برای نوشتن، به نظرم شما فوق العاده عمل کردین. بازم موفق باشین

سلام.

اولین پستتون رو تبریک میگم.

یک نکته دربارۀ پست:

روش بن ماری (Ben-Marie) یعنی حرارت غیر مستقیم با استفاده از آب. در این روش داخل ظرفی تا دو سوم ظرفیت آب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا جوش آید. ظرف دیگری را انتخاب می کنیم که تا مقداری داخل ظرف اول رود و به سطح آب برخورد نکرده و چند سانتی متر با آب داخل ظرف فاصله داشته باشد. در ظرف دوم مایه مورد نظر را ریخته و به شکل غیر مستقیم حرارت می دهیم. روش بن ماری برای ذوب کردن شکلات و فعال کردن ژلاتین بسیار کاربرد دارد.
روش بن ماری در فر نیز دقیقا همین مراحل را دارد و ظروف بن ماری را به همین شکل آماده می کنیم و فقط در فر قرار می دهیم تا دسر مورد نظر با حرارت مستقیم فر نپزد.
دسرهای پخته شده به روش بن ماری در فر بافت خاص و بسیار لطیفی دارند.

سلام و احسنت به کوشا بودن شما همنوع محترم. از این که نابینایی باعث محدودیتتون نشده و سعی بر این دارید که چیزهایی که خیلی از خانواده ها به دلیل تلاش نکردن و انگیزه نشون ندادن نابینا سخت و نشدنی میدونن رو دارید انجام میدید. ببینید عزیزان دخترها و پسرهای همنوع اگر خانواده ای با زندگی کردن دو همنوع با هم مخالف هستن دلیل اصلیش اینه که شک دارن که پسر و دختر از پس کارهای خودشون بر بیان و چون خیلی از همنوعان با تلاش نکردن و انگیزه نشون ندادن برای کارهایی که میشود انجام داد افکار چنین خانواده هایی رو تشدید میکنن. بیایید همه تلاش کنیم که این افکار رو از میون خانواده ها برچینیم که نابینا فلان کار رو نمیتونه بکنه ما خیلی کارا میتونیم بکنیم اما چون بهمون اجازه ندادن یا نخواستیم یا انگیزه نشون ندادیم چنین افکاری شکل گرفته. از مپحث اصلی خارج شدم احسنت به توانایی شما دختر توانای ایرانزمین بیشتر بنویس

دیدگاهتان را بنویسید