جستجو
Close this search box.
جستجو
پادکست آشپزباشی: این قسمت، تهیه سالاد اُلُویه

از بین اهالی و دوستان محله نابینایان کی سری پادکست‌های آشپزباشی و ماجراهای آشپزی محله‌رو یادشه؟ داستان‌هایی که هر کدومشون پر از قصه و خنده و خاطرات خوشمزه بودن. بچه‌ها سفره‌هاشون‌رو کنار هم پهن می‌کردن و هرچی که بود با هم می‌پختن و می‌خوردن و طبق معمول جای غایب‌ها خالی، حسابی خوش می‌گذشت.

توضیح دقیقتر واسه اونهایی که شاید این بخش از محله نابینایان به هر دلیلی از دستشون در رفته باشه اینکه پیش از این هر چند وقت یک بار یه دسته از هممحلی‌ها داخل تیمتاک مجموعه محله نابینایان دور هم جمع می‌شدن و هر بار با کمک و راهنمایی هم یکی از غذاهایی که رأی بیشتری می‌آورد‌رو می‌پختن. این وسط اونهایی که کمی کمتر از بقیه بلد بودن با کمک واردترهای جمع بیشتر و بیشتر از آشپزی سردرمی‌آوردن و از نتیجه کارشون دو برابر بقیه لذت می‌بردن. نتیجه این گردهمآیی‌های شیرین و خوشمزه در قالب پادکست‌هایی با نام «سری پادکست‌های آشپزباشی» در وبسایت محله نابینایان منتشر می‌شد تا مورد استفاده علاقه مندان این قبیل موارد قرار بگیره.

 

خبر خوش واسه اون دسته از عزیزانی که این مدل جمع‌ها و این سبک تجربیات‌رو دوست دارن اینکه آشپزخونه محله قراره دوباره باز بشه تا اهل ماجراها و تجارب خوشمزه دوباره یک جا جمع بشن، غذا بپزن، به هم یاد بدن و از هم یاد بگیرن و از طعم خوش با هم کار کردن و با هم آموختن و نتایج لذتبخش این فعالیت دسته جمعی‌اینترنتی لذت ببرن.

واسه شروع هم یک دسته از هممحلی‌ها توی آشپزخونه محله دور هم جمع شدن و در یک استارت موفق، با حدود نیم کیلو سینه‌ی مرغ، یک کیلو سیبزمینی، یک دانه هویج متوسط، سه عدد تخممرغ، 150 گرم نخد فرنگی، 400 گرم خیار شور، حدود 100 گرم زیتون سبز بدونه هسته، حدود نیم کیلو مایونز، کمی کره برای آخر پخت مرغ، آبلیموی تازه به مقدار لازم، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه، و نمک به میزان لازم، حدودا 15 ساندویچ الویه درست کردن تا در حس و انتقال ترکیبی از موفقیت‌ها و لذت‌های رنگارنگ به طرفداران این ماجرا شرکت داشته باشن.

 

خلق شادی‌ها و خاطرات شاد ماندگار معجزه آدم‌هاست و بچه‌های محله نابینایان در خلق این مدل معجزات ید طولایی دارن.

اگر خواهان تجربه‌هایی از این دست هستی با سری پادکست‌های آشپزباشی مجموعه محله نابینایان همراه شو تا به اتفاق هم طعم خوش حضور‌رو زندگی کنیم.

 

پادکست آشپزباشی

 

  • موضوع پادکست: تهیه سالاد اُلُویه.
  • اجرا: محسن صالحی.
  • سرآشپز: احمد حیدری.
  • با همراهی شهاب فروزش، نازنین عجم‌پور، پریسا بقالی‌زاده، محدثه ظفری و یلدا امیری.
  • تدوین: بهنام نصیری.

 

لینک دانلود همراه با پخش آنلاین

 

دانلود پادکست آشپزباشی، الویه

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *