فیلم سینمایی ایرانی بیهمهچیز از جمله کارهای نه چندان قدیمیه که این ماه در سینمامحله نابینایان توضیحدار شده و در این پست تقدیم حضور دوستداران اینگونه آثار میشه. امیدواریم از این محتوا نهایت لذت رو ببرید!
بیهمهچیز، اثری در ژانر اجتماعی و درام، به کارگردانی محسن قرایی و تهیه کنندگی جواد نوروزبیگی، محصول 1399 ایرانه.
فیلمنامه این اثر که توسط محسن قرایی و محمد داوودی و با الهام از نمایشنامه معروف ملاقات با بانوی سالخورده اثر فریدریش دورنمات نوشته شده، منشأ خلق اثری شد که در سی و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش دراومد. اثر مذکور در سال 1399 ساخته شد، در جشنواره فیلم فجر همون سال به نمایش دراومد و با نامزدی در 14 رشته، موفق شد 4 سیمرغ بلورین و یک سیمرغ جایزه ویژه هیئت داوران رو کسب کنه. این فیلم از 24 آذر 1400 در سینماها به نمایش عمومی دراومد، بیش از 9 و نیم میلیارد تومن در گیشه فروش داشت و چهارمین فیلم پرفروش سال شد.
بیهمهچیز بعد از 2 فیلم «خسته نباشید» و «سد معبر» که هردو جزو آثار موفق بودن، سومین اثر قرایی و در واقع بزرگترین و پربازیگرترین پروژه فیلمسازی این کارگردان صاحبنام به حساب میاد. قرایی همچنین برای فیلمنامه فیلم «قصر شیرین» ساخته رضا میرکریمی، همراه با محمد داوودی برنده سیمرغ بلورین شد.
زنی مرموز داره به روستای دور افتاده ای میاد که سالهاست رونق پیشینش رو از دست داده. اهالی این روستا یا مجبور به مهاجرت شدن یا در فقر و فلاکت زندگی میکنن. این مهمون جدید که متولد همین روستاست و حالا ثروتمند شده بعد از 20 سال به روستا برگشته تا مردم رو از بدبختی نجات بده. اهالی روستا از این اتفاق حسابی خوشحالن و رویاپردازی میکنن اما…
جوایز و افتخارات فیلم بی همه چیز دربرگیرنده لیستی بلندبالاست که توضیح در مورد تمامشون از زمان و حوصله خوانندگان خارجه ولی ذکر تیتروار برخی از اونها شاید برای دوستداران سینما خالی از لطف نباشه.
Fajr
محسن قرایی و محمد داوودی: سیمرغ بلورین فیلمنامه اقتباسی، سی و نهمین جشنواره فیلم فجر، 1399.
عماد خدابخش: سیمرغ بلورین تدوین، سی و نهمین جشنواره فیلم فجر، 1399.
امیرحسین قدسی: سیمرغ بلورین طراحی صحنه، سی و نهمین جشنواره فیلم فجر، 1399.
حامد ثابت: سیمرغ بلورین موسیقی متن، سی و نهمین جشنواره فیلم فجر، 1399.
سیمرغ جایزه ویژه هیئت داوران، سی و نهمین جشنواره فیلم فجر، 1399.
جایزه جشن حافظ:
عماد خدابخش: جایزه بهترین تدوین، بیست و دومین جشن حافظ، 1402.
امیرحسین قدسی، جایزه بهترین دستاورد فنی و هنری، بیست و دومین جشن حافظ، 1402.
پرویز پرستویی، هدیه تهرانی، باران کوثری، هادی حجازی فر، مهتاب نصیرپور، پدرام شریفی، بابک کریمی، فرید سجادی حسینی، لاله مرزبان، زهیر یاری، عیسی یوسفیپور، خسرو پسیانی، مهدی صباغی و… از جمله نقشآفرینان در این اثر پرستاره هستن.
فیلم سینمایی توضیحدار شده بی همه چیز که به مدتزمان 119 دقیقه اعضای خونواده رو مخاطب قرار داده و قوه تفکر و تمرکز رو به خودش مشغول میکنه، در ساعت 16، 4 عصر روز جمعه، 14 دیماه 1403 از رادیواینترنتی محله نابینایان پخش شد و دوستان دوستدار دانلود این اثر یا استفاده از قابلیت پخش آنلاین محله میتونن به باکس انتهای همین پست مراجعه کنن.
ضمن تشکر و خدا قوت به عزیزان همراه در تنظیم، تدوین و توضیحدار کردن این اثر جهت ارائه به محله نابینایان، نویسنده متن توضیحات خانم زینب جاویدی، راوی آقای دانا غفاری، و تدوینکننده آقای عباس زمانی، و آرزوی برآورده شدن تمامی آرزوهای همگی شما، به باکس دانلود و پخش آنلاین فیلم توضیحدار شده بی همه چیز میپردازیم.
باکس دانلود به همراه پخش آنلاین