سیلام سولام سلام
مواد لازم؛
یه قالب متوسط نان توست نیاز داریم
ژامبون (هر نوع که دوست دارید) 7 ورقه به قطر 1.5 میلیمتر
سیب زمینی پخته خورد شده 2 عدد متوسط
پیاز خورد شده 1 عدد متوسط
فلفل دلمهای خورد شده 1 عدد متوسط
فیله گوجهفرنگی خورد شده 2 عدد متوسط
ادویه
نمک و فلفل
روغن زیتون کم
پنیر پیتزا رنده شده 1 پیمانه
سس مایونز 2 پیمانه
خوب طرز تهیه
اولین کاری که میکنیم گاز را روشن میکنیم و مایتابه را برای درست کردن مواد داخل ژامبون روی گاز میذاریم. بعد از گرم شدن ماهیتابه، کمی روغن به اندازه چرب شدن ماهیتابه توی تابه میریزیم و پیازهای خورد شده را توی آن تفت میدیم. بعد از اون فلفل دلمهای را اضافه میکنیم و تفت میدیم. حالا سیبزمینیهای پخته خورد شده رو به پیاز و فلفل اضافه میکنیم و تفت میدیم. در آخر هم گوجهفرنگی و نمک و فلفل و ادویه رو اضافه میکنیم و اگر هم دوست داشتی میتونیم یه کم رب یا سس کچاب هم به مواد بزنیم. (اینو گفتم چون گوجهفرنگی داریم شاید زیاد علاقه به رب یا سس زیاد نداشته باشی)
قالب تست رو چرب میکنیم و 6 ورقه از ژامبونها رو داخل قالب میچینیم، طوری که کاملاً همه قالب رو پر کنه و لبه هاش از قالب بیرون بمونه. حالا کمی از پنیر پیتزا رو روی ژامبونهای کف ظرف میریزیم و بقیه رو هم با مواد مون قاطی میکنیم و مواد رو روی پنیر و ژامبونها در کف ظرف می ریزیم و روی مواد مون هم سس سفیدو میریزیم و آخرین ورقه ژامبون رو روی مواد میذاریم و لبههای ژامبونهای داخل ظرف رو که بیرون مونده رو برمیگردونیم روی ژامبون آخر.
ظرف رو داخل فر برقی میذاری با شعله هم بالا و هم پائین و به مدت 15 دقیقه.
نکته: یادتون باشه که ورقه های ژامبونمون نباید خیلی نازک و یا ضخیم باشه.
بعد از اینکه از آون بیرون آوردی، میذاری سرد میشه و از قالب درش مییاری و با یه کارد بزرگ برشهای رولتی بهش میدی و سرو میکنی.
حواستون باشه که حتماً خنک بشه و بعد برش بخوره، چون ممکنه در غیر اینصورت وابره
خخخ بعد دیگه داغون میشه پس کمی بیشتر از کمیتر تر تر تر تر تر تر تر تر دقت داشته باشید حححح
حالا برید درست کنید
بخورید
بعدشم که حالشو ببرید
ایول
یهووووٱووووٱووووٱوووٱوووٱوووٱوووٱووو من رفتم
۱۶ دیدگاه دربارهٔ «طرز تهیه رولت ژامبون»
سلام ملیسااااااا خوبی آیا.
اول اینکه من اول شدم اما بعد این چیزها رو اینجا میذاری ما گرسنه مون میشه چیکاااااار کنیم آیاااا.
بابا اینو بعد افطار میذاشتی خُب،،،
شکلک شوخی،
شکلک میسی میسی.
سلام که
چطورین یا بهترین گوش کنی های عزیز که
خب بله اینجانب کلاغ بد خبر آمده ام تا به حضور انورتان عرض کنم که .
ملیسای عزیز متاسفانه به علت اینکه سرمای دهشتناکی قلمبه خوردتش نمیتونه بیاد جواب کامنتا رو بده
خب گناه میداره دوستم خب .
تب داره خب لرز داره خب . دعا دعا کنین زودتر خوبش بشه بچه ها
شکلک یلدای در حال دعا
شکلک آجی بیا اینم قرص
شکلک آجی بیا اینم سوپ
شکلک یلدای منتظر شده تا ملیسا بیاد
حالا دیگه خدافسی میکنم آیا گویا احتمالا حتما
باباییـییـییـییـییـیی
ملیسااا سلاااام!
ایول. در رستوران اینجا خوبه که هنو بازه.
فقط ای کاش زمان تفت دادن هر ماده را مینوشتی. مثلا من نمیدونم چه قدری که ی چیزی رو سرخ میکنم بعدش باید ی چیز دیگه اضافه کنم. همیشه این واسم ی مشکل بوده!
سلام ملیسا خانوم
باید خوشمزه باشه حتما به مامانم میگم درست کنه واسم خخخخخخخخخخخخ
سلاااام ملیسا.
بازم یه غذای خوشمزه و باب طبع من.
ممنون خیلی خوشمزه باید باشه.
سلام ملیسا! آره یه غذای خوب مجردی! ما هم تو خونه درست میکنیم البته با توستر خوب از آب در میاد! دستت درد نکنه
سلام ملیسا.
بابا آخه مگه من چه گناهی کردم.
شکلک ضعقف شدید.
شکلک دل خواستن.
شکلک مظلومیت.
شکلک میسی میسی میسی.
من کاری به این کارا ندارم. من همین الآن یکی از اینها میخوام.
میخوااااااااااااااااااام.
شکلک پا زمین کوبیدن.
سلام ملیسا مرسی از درس آشپزیت. ولی خداییش راستشو بگو تا حالا خودت درست کردی یا فقط مامانت درست کرده. راستی اگه بگم نمیدونم ژامبون چیه بهم نمیخندین. نکنه همون کالباس یا کل عباس خودمونه.شکلک آدم خجالتی از پرسیدن.
درود بر ملیسا
ممنون از زهماتت
خدارو خوش میاد تو این ماه رمزون از این پستا بزاریی
مودیییر چرا اینو بعد از افطار تعید نکردی
خخخخ
اوی , وای , گشنمه
دارم میمیرم مامااااا
خدایا به من صبری عنایت فرما تا زنده بمانم و این ژامبن را تبخ بزنم بره
میسی که
آورین که
شکلک هوراییی آشپزباشی ی من
شکلک مامی شدی رفتا
شکلک گل , بوس , شکلات
خخخخخ ملیسا جون حدس می زدم اسم هر کسی رو این پست باشه الا خود خود خانوم گلیت !دست مریزاد عالی نوشتی و خوشمزه !ازونجایی که ازون ژامبون دوستای پایه م حتما درستش می کنم بعد ماه مبارک ولی میگما این مزه ی الویه نمیده یه کم؟
سلام ملیسا به به بازم از اون غذاهای خوش مزه انتخاب کردی ممنون از تعلیم آش پزیت
از موادش پیداست که باید خیلی لذیذ باشه باید بگم فردا شب برام درست کنن
شانس آوردم که دیرتر از همه اومدم و گر نه از گشنگی هلاک میشدم هاهاها
انگار بچه ها فراموش کردن که گفتی دست پختت خوبه من که یادم نرفته
عمو حسین شک داشت که اینا رو خودت درست میکنی یا مامانت
منتظر غذاهای بعدیت هستیم مرسی
سلام ملیسا باید خیلی خوشمزه باشه من که خیلی خیلی شکمو هستم باید به مادرم حتما بگم تا درستش کنه تا خوردنشو تجربه کنم. میسی میسی
سلام ملیسای کدبانو خوبی؟ خب من از اینا دوست ندارم ملیسا جان من غذای ایرانی میخوام خودت حاضرش کنی بعد دعوتم کنی بیام دست پختتو بخورم عزیزم
شوخی کردم خوب بود ادامه بده رستورانت پر رونق خواهد بود
درود! بچه ها فکر کنم ملیسا درسشو داده و روانه ی سفر شده و همگی سرکار هستیم، خوب حالا که از ملیسا خبری نیست من از فرصت استفاده میکنم و یه تبلیغ براه می اندازم، قابل توجه دوستان محله-من مإموریت گرفتم تا بچه های محله را در اردوی شمال که توسط اصفهانی ها برگزار میشود دور هم جمع کنم، افرادی که مایلند در این اردوی دوستانه شرکت کنند، این اردو سه شب اقامت در اردوگاهی در رضوان شهر انزلی برگزار میشود، دوستانی که خارج از استان اصفهان هستند و دوست دارند شرکت کنند میتوانند برای هماهنگی با شماره ۰۹۳۸۸۴۳۴۸۴۴ یا۰۹۱۳۷۱۷۱۲۸۲ یا اسکایپ azizollahpajoohandeh ارتباط برقرار کنند تا ترتیب حضورشان در اردو داده شود، با عرض پوزش از ملیسا که در کلاس آشپزیش شولوغ کردم، دوستان من جدی میگم دوست دارم دور هم جمع بشیم و خوش بگذرونیم!
سلام بچهها خوبید خوشید سلامتید
من از همه شما از جمله
اصغر،،،مدیر جونی،،شهروز،،یلدا،،مروارید،،وحید،،پریسیما،،عمو حسین،،عمو چشمه،،آریا،،ترانه،،عدسی،،حسین،،و یاسر عذر خواهی میکنم چون نتونستم به موقع بیام و جواب کامنتتون رو بدم مریضی سختی مرا در آقوش کشیده بود و رها نمیکرد من این مدت همانند مرده ای متحرک زندگی را به سر بردم خخخخ
امیدوارم حمل بر بی ادبی نشده باشه…….
از یلدا جونم خواستم که بیاد و اینجا کامنت بزاره نمیدونم شما دیدید یا نه در هر صورت پوزش میطلبم زیاد
و ازتون تشکر میکنم به خاطر حضور گرمتون در این پست
امیدوارم که مفید واقع شده باشه……
بای باییییییٱییییی