درود هم محلیا.
امیدوارم حالتون خوب باشه. امروز با یه من دراوردی در خدمتتونم.
یادآوری کنم که من نمیدونم یه همچین غذایی هست یا نه و از طرفی هم این فقط تجربه خودمه و ممکن هم هست کسی خوشش نیاد و ازش هم لذت نبره.
مواد لازم
گوشت رون مرغ پاک شده و بدون استخون نیم کیلو, گلکلم پاک شده 250 گَرَم, یه عدد پیاز متوسط, یه قاشق غذا خوری رُب انار, نون ساندویچ فرانسوی, روغن و نمک به مقدار لازم
قدم اول
گوشت رون مرغ و کلم رو هر کدومو به صورت مجزا تکه تکه میکنیم و تو روغن و پیازداغ سرخ میکنیم و یه قاشق رُب انار رو هم به مرغ اضافه میکنیم و میذاریم یه کمی بیشتر رو اجاق بمونه.
فقط توجه داشته باشید که خیلی زیاد نمک اضافه نکنید.
قدم دوم
تو این مرحله بعد از سرخ کردن کلم و گوشت و قبل اینکه این دو رو با هم مخلوط کنیم, باید حواسمون باشه که آب اینا رو بگیریم. مخصوصاً کلم که وقتی سرخ میشه یه کمی آب داره.
تأکید کنم که تا جای ممکن نه گوشت و نه کلم نباید آب داشته باشند.
قدم سوم.
تو این مرحله ما دیگه همه چی رو آماده کردیم و فقط قبل مخلوط کردن کلم و گوشت, باید تحمل کنیم تا کمی سرد بشند. یعنی داغاداغ مخلوطشون نکنیم.
بعدش هم که مشخصه, میتونیم ساندویچ کنیم و نوش جان بفرماییم.
اگه هم جایی به مشکلی خوردید, بپرسید جوابتونو میدم.
و اما شما.
خب این تجربه من بود, ممکنه کسی خوشش نیاد یا لذت نبره, ممکنه هم کسی درست کرده باشه.
بگید اصلاً این کارو کردید یا نه آیا؟
اگه شما بخواید این غذا رو بپزید, غیر مواد گفته شده, چه مواد دیگه ای توش میریزید؟
تصور شما قبل خوردن و بعد از خوردن این غذا چیه؟
بهترین من دراوردی که تا حالا خوردین چی بوده و روش پختش چه جوریه؟
کلاً بیایید در خصوص من دراوردنیهای خوردنیتون حرف بزنید و تجربه هاتونو به اشتراک بذارید.
فعلاً بای تا تو کامنتا.
۲۷ دیدگاه دربارهٔ «من دراوردی, ساندویچ کلم.»
سلام. گشنمه. از این ها تا حالا درست نکردم ولی خخخ چندتا من درآوردیه تاریخی از خودم ارائه دادم که به این سادگی نتیجه رو اینجا ارائه نمیدم خخخ مخصوصا یکیش رو که امتیاز و انحصاریه واسه خودش خخخ.
حالش رو ببر.
درود. زودی بیا بنویس بینم چی کار کردی. منتظرم. جدی جدی منتظر من دراوردی هات هستم شدید.
سلام.
به نظر من کمی فلفل دلمه ای و مغز گردو هم داخلش میریختی بدک نمیشد. .
درود. نع اینا رو توش نریختم, ولی پودر سیر هم بهش اضافه کردم که تو متن نیاوردمش. گفتم شاید کسی دوست نداشته باشه.
تمام مواد سلیقه ایه. پودر سیر هم خوبه به نظرم ولی من اصولا کلم ملمو نمیدوستم و به جاش از بادمجون استفاده میکنم. بادمجون و رب انار و مغز گردو و ی مقدار سبزیجات معطر ترکیبشون عالی میشه.
دقیقاً موافقم. سلیقه ای هست. ولی نمیدونم من دشمنیم با بادمجون چیه خَخ. فقط کباب شده شو دوست دارم.
خب تاکید کردی که مرغ اصلا آب نداشته باشه.
یعنی مرغ آبدار رو از کجا پیدا کردی که باید آبشو بگیریم؟
تو مرغ رو با آب سرخ میکنی؟
خب وزن اینا رو که رو هم حساب کنی بیش از یک کیلو میشه، مگه میخوای شتر حضرت صالح رو غذا بدی؟
بعد اینا توی نون ساندویچ به راحتی آپلود میشه؟
درود. نه مرغ آبدار نیست. بیشتر منظورم خیسی مرغ بود که باید خشک باشه.
در واقع نباید آب حتی یه ذره هم داشته باشه. یا حتی روغن.
بعدشم قرار نیست همشو تو یه نون بریزی که.
خب اگر قرار نیست همه رو توی یه نون بریزیم، دیگه مقدار رو برای چی میگی؟
من بخوام صد کیلو مرغ رو با یه وانت گلکرلم یکجا سرخ کنم به جایی بر خواهد خورد؟
حالا اگه بخوای بگی یه اندازه مشخصی رو بیان کردی در جواب باید بگم میشه با دو گرم مرغ هم شروع کرد.
ملت با نیم گرم میرن پیش خدا و بر میگردند.
ببخش قصد شوخی ندارم قدرت فهمم پایینه
سلام از اونجایی که کلا سراغ کلم و اینا نمیرم بادمجونم که رعد گفت دوست ندارم شاید یهو دیدی آفتی چیزی داشت خخخخ
بده پریسا سهم منم بخوره
درود. پس زهر مار دوست داری آخه. چی دوست داری. پریسا هم اگه من دراوردیاشو باهامون به اشتراک گذاشت, اون وقت شاید بهش بدیم بخوره.
من کلم دوست ندارم، گوشت هم گوشت ببعی فقط میخورم با گوساله
درود. شما وضعت خوبه دادا. شاید همون گوشت گوساله هم بعدها نخوری و بری سراغ چیزای گرون قیمت دیگه. سفره ما درویشی هست عزیز.
سلام اقایه کریمی گل خوبی؟ خیلی ممنون از پستت حتما به مامانم میگم که برام درست کنه ببینم چطوریه موفق باشی
درود. خودت درست کن نه بده به مامانت. از همین تخم مرغ آبپز کردن شروع کن تا راه بیفتی خو.
سلام کََََََََََََََریمی خوبی؟ خخخخ من دراوردی،،؟؛: یعنی از خودت در آوردی ^^^^///// خوبه هر وقت زن گرفتم میام پستت رو میخونم تا یادم بیاد تا بهش بگم برام درست کنه £ فعلا باای
درود. دقیقاً از خودم در آوردم که اسمش شده من دراوردی.
سلام خدمت شما, من من درآوردیهام بیشتر تو شیرینی و شکلات هست, خوشمزه هم میشند, تا نخوری ندانی, ولی رعد بزرگوار, اگه گردوی کیلویی صدو سی چهل هزار تومن رو دیدی سلامِ ما رو هم بِهِش بِرِسون, خوش باشید آقای کریمی.
درود. خب منتظر من دراوردی شما هم هستیم, پس باهامون به اشتراک بذارید.
مسافر مهربون من همیشه گردو با پوست می خرم. هم ارزونتره هم تازه و با کیفیتتر از لحاظ مواد غذایی . توی غذا چند عددی میریزم. بیشتر توی پنیر صبحانم با سیاهدونه قاطی میکنم. پولدار نیستم ولی عجیب و غریب حواسم به خوردن های مفیده. در عوض چیزهایی که همه دو لپی میخورن من نمیخورم خخخخ
نوش جونتون این صبحانه مفید و خوشمزه.
سلام. جالب بود و ب نظر خوشمزه.
منم یه من دراوردی یاد گرفتم منتها نمیدونم کی وقت کنم پستش کنم. البته اون با کلم بروکلیه. شااااد باشید
درود. شدید منتظرم, آخه من دراوردی قبلیتو امتحان کردم و کلی لذت بردم. بعدی هم بده بیاد بخوریم خو. منتظریم.
سلام بر شما
خوب بود البته چون اهل آشپزی کردن نیستم هیچ تجربه ای هم ندارم که بگم
گوشت مرغ هم نهههههههه اصلا خوب نیست
پیروز باشید
درود. خب دست به کار بشید, شروع کنید, اولش سخته, ولی راه میفتید. مرسی از شما.
آره پسرجان. ما خعلی پولداریم. و پولداری هم خعلی باحاله.
درود. خوبه. نوش جونت.