خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو

شانزدهمین پست اندرویدی چشمه، پنج هشدار بسیار جدی!

ما از تلفن های هوشمند خود برای انجام بسیاری از کارهای روزانه و شخصی استفاده می کنیم. به همین منظور، باید از صحت و سلامت شان اطمینان حاصل کنیم و در ضمن از آنها نیز مراقبت کنیم تا بتوانیم مدت زمان بیشتری از آنها بهره ببریم.

بسیاری از افراد از آنتی ویروس های مختلف روی دیوایس خود استفاده می کنند یا اپلیکیشن هایی که در پس زمینه در حال کار هستند را می بندند. در این مطلب با ۵ کاری که نباید با دستگاه اندرویدی خود انجام دهید آشنا می شوید.

۱- استفاده از Task Killer ها (بستن دستی اپلیکیشن ها) بسیاری از کاربران تلفن های هوشمند اندرویدی از Task Killer ها استفاده می کنند و برخی دیگر نیز اپلیکیشن های فعال در پس زمینه را به صورت دستی می بندند. فارغ از اینکه نمی دانند انجام این کارها، باعث وارد شدن آسیب به پردازنده دیوایس می شود. زمانی که ما ابتدا یک اپلیکیشن را باز می کنیم، قسمتی از اطلاعات پردازشی آن در رم دستگاه ذخیره می شود. به این ترتیب، زمانی که شما برای بار دوم وارد این نرم افزار می شوید، عملیات بارگذاری آن با سرعت بیشتری انجام می شود. اگر شما اپلیکیشن های فعال در پس زمینه را به صورت دستی ببندید یا کش دستگاه خود را خالی کنید، اطلاعاتی که در رم ذخیره شده اند نیز از بین می روند. اگر مجددا اقدام به باز کردن نرم افزار اشاره شده بکنید، این روند دوباره از سر گرفته می شود. پیشنهاد می کنیم تنها در صورتی اپلیکیشن ها را ببندید که یا مصرف باطری زیادی دارند، یا مشکلاتی در اجرای آنها پیش آمده باشد. در غیر این صورت، هرگز این کار را انجام ندهید. چرا که باعث آسیب دیدن پردازشگر دیوایس شما خواهد شد.

۲- استفاده از بیش از یک آنتی ویروس اگر حس می کنید که به یک نرم افزار آنتی ویروس برای دیوایس خود نیاز دارید، در ذهن خود داشته باشید که این قبیل اپلیکیشن ها مقدار زیادی از رم و باطری دستگاه را مورد استفاده قرار می دهند. آنتی ویروس ها به صورت مداوم در پس زمینه سیستم عامل در حال فعالیت هستند. اما استفاده از بیش از یک آنتی ویروس، به هیچ وجه نمی تواند امنیت دستگاه شما را بالا ببرد. اگر تصمیم به استفاده از آنتی ویروس گرفتید، سعی کنید از بین اپلیکیشن های موجود، انتخاب هوشمندانه ای داشته باشید و فقط یک مورد را نصب کنید.

۳- بی توجهی به انجام به روزرسانی دستگاه سیستم عامل دستگاه باید همواره به روزرسانی شود تا ایرادات آن در طول زمان برطرف گردد و امنیت آن نیز بالا رود. به محض اینکه آپدیتی برای سیستم عامل دیوایس خود دریافت کردید، با آن موافقت کرده و دستگاه خود را به روز نمایید. همچنین می توانید تنظیم کنید تا عملیات به روزرسانی سیستم عامل به صورت خودکار انجام شود. به این ترتیب، قسمت امنیت دیوایس مطمئنا از شما متشکر خواهد بود و باعث بالا رفتن بازدهی آن می شود.

۴- دانلود اپلیکیشن از منابع نامعتبر فایل های APK سیستم عامل اندروید می تواند حاوی ویروس یا مسائل امنیتی باشد که با دانلود آنها، دیوایس شما به خطر می افتد. همواره سعی کنید تا دانلودهای خود را از منابع معتبر و مطمئن مانند فروشگاه نرم افزاری گوگل پلی انجام دهید.

۵- ریستارت نکردن دستگاه به شما پیشنهاد می کنیم که دیوایس خود را هفته ای یک بار ریستارت کنید. به این ترتیب فضای اشغال شده حافظه و کش دستگاه شما خالی شده و به اصطلاح دیوایس استراحت می کند. برخی مواقع پیش می آید که حافظه دستگاه از اطلاعات موقتی که شاید خیلی هم نیاز نباشد پر می شود و تنها راه رهایی از آنها، ریستارت کردن دیوایس است که باعث خالی شدن حافظه می شود.

 

منبع: آی تی رسان

 

۲۶ دیدگاه دربارهٔ «شانزدهمین پست اندرویدی چشمه، پنج هشدار بسیار جدی!»

سلام: تشکر.
مفید بود.
من مورد چهارش رو خیلی به دوستان توصیه میکنم ولی کو گوش شنوا.
بیشتر دوستان ما اپلیکیشن ها را به جای دانلود از منابع اصلی که مطمینترین آن خود گوگل هست، از منابع غیر رسمی و گروه ها و سایتهای غیر رسمی میگیرند که به نظرم بسیار ریسکپذیر است.
اما در مورد مورد اول برای خودم هم جالب بود.
موفق باشید.

سلااام سلااام و درووود درود بر عمو چشمه ی عزیز و نازنین خودم خوبی آیا خوش میگذره اوضاع که انشالله بر وفق مراده من که ای بدک نیستم خب عمو من این رو هم کپی کردم هر چند که پروسه خرید گوشی کلاً و فعلاً متوقف شد پولم به حد نصاب رسید البته نه برای اس ۷ بلکه برای جی ۷ ۲۰۱۶ که یک ماه دیگه به بازار میاد اما همون طور که میدونید وقتی بهزیستی شما را قال میگذارد و شما مجبور میشی تمام پولی که در طول این سه سال جمع کردی واسه خرید یه لبتاب ایسر که حدود دو میلیون و دیویست هزار تومان است و گوشی هم حدود یک میلیون و صد هزار تومان هست حال بهزیستی به قول و وعدهش عمل نمیکند و درست ده روز مانده به امتحانات تکلیفت مشخص نیست پس این پول جمع شده میرود درون جیب دانشگاه آزاد بابت شهریه و بهزیستی هم هر روز نسبت به دیروز بر مشکلات شما می افزاید خب یکی نیست که به آنان بگوید اگر نمیتوانید الکی وعده و قول ندهید خب ببخشید که من بی مرتبط حرف زدم این رو گفتم که هی بعضیا نگن چرا من هی میگفتم که واسم دعا کنید که مشکلم حل بشه چون که در یک پست که نمیخوام اسم آن پست و آن شخص را بیاورم فکر میکرد که من الکی دارم حرف میزنم و گفته که پول جمع کنید و ….. عمو بازم معذرت میخوام که این حرفا رو این جا زدم خواستم شفاف سازی کنم اما بگذریم وای عجب پستیه این پست یعنی آخر پسته یعنی لنگه نداره این پستای اندرویدی شما تهشه و پر از نکات هستش این رو همین طوری روی هوا نمیگما نه چون درسته که فعلاً به کارم نمیاد ولی میخونم دارم میگم ولیییی عمویییی هیچ کدام به پای خودت نمیرسه خودت رو عشقه و لنگه نداری و تکی به خدا عموییییی مرسییییی بااااابت این پست در پناه حق بدرود و خدااااا نگه داااار

سلام عمو.
بالاخره برای یک بار هم که شده بعد از خوندن پست شما از خودم خوشم اومد.
چون به طور کاملاً اتفاقی به هر پنج نکته ای که در پست نوشتید عمل می کنم.
فکر کنم دارم از تاریکی های جهالت خارج میشم خخخخخخ
از شوخی گذشته بسیار بسیار ممنون.

رعد بزرگ که از عهد پارینه سنگی پا به این قرن و محل پا گذاشته چن تا سئوال داره .
۱. دیوایس یعنی چه ؟
۲.ریستارت کردن دقیقا به چه کاری میگن؟
۳ این جمله دقیقا کدوم کاره . چون من با معانی کلمات آشنا نیستم خخخخ این جمله رو میگم استفاده از Task Killer ها (بستن دستی اپلیکیشن ها)
اعهههه اعهههههه چرا چپ چپ نگاه میکنید . خب بلد نیستم . من رعد باستانی ام خب

سلام بر رعد گرامی.
۱. دیوایس یعنی دستگاه.
دو ری استارت یعنی شروع مجدد کار دستگاه، اعم از کامپیوتر یا گوشی.
۳. اون سومی هم همون باز موندن برنامه هایی هست که ازشون استفاده کردی و معمولا گوشه ی پایین همه ی گوشیها دکمه ای برای بستن همه یبرنامه ها یا باز بودن برنامه ها هست که شما با اختیار خودتون برنامه های باز رو میبندید و جلوی اتلاف باتری رو میگیرید، که البته در این پست توصیه شده که برنامه هایی که مدام در حال استفاده هستید و یا مصرف باتری آنچنانی ندارن رو نبندید.
امیدوارم توضیحاتم کافی بوده باشه.

هاهاها تازه فهمیدم این گوشی من مثل ماشینم بدبخت ترین وسایل روی زمین بوده اند .
چون علاوه بر این بلاها روزی سه بار میکوبونمش روی زمین خخخ
ولی گویا میدونه من رعد مهربانم دانا و بی خیالم .
میکوبمش فراوان
با آنکه بی توانم خخخ
پس چرا همه ببین های ندید بدید و نادان میگفتن برنامه ها رو ببند . ؟؟؟

سلام به عمو چشمه گرامی
من اونقدر بروز رسانی رو انجام نمیدم که گوشیم هنگ میکنه و نصف برنامه ها رو انجام نمیده بعد میبرم نمایندگی و هر دفعه از نمایندگی بر میگرده چند تا از برنامه هاش حذف شدن! ولی امیدوارم قوانینی که نوشتید رو انجام بدم پولم رو هم بیخودی هدر ندم ! شاد باشید و سربلند

سلام بر شما بزرگوار
به روز رسانی از راحتترین و خودکارترین کارهای گوشیه که خود به خود هم میشه که انجام بشه.
نه پولتون و نه برنامه هاتون رو هدر ندید و آپدیت گوشیتون رو بسپارید به فروشگاههای اپ.
موفق باشید.

دیدگاهتان را بنویسید