املتیاش بیان داخل

سلام بچه ها حالتون چطوره؟

امیدوارم که حسابی این روز ها لبریز از شادی و آرامش باشین.

امروز قراره با هم دیگه یه املت خوشمزه درست کنیم.

آماده این؟

پس این شما و اینم

یه املت باحال

روزتون قشنگ

Avatar photo

درباره مینا

سلام. من مینا مَلِکی هستم، 23 سالمه، در رشته ی علوم تربیتی شاخه ی تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی درس می خونم. به علت ازدواج فامیلی، از بَدو تولد نابینا بودم، دلیل نابیناییم هم عدم رشد صحیح شبکیه هست. کتاب، مخصوصاً رمان رو خیلی دوست دارم، عاشق پیانو هستم و تا حدیم می تونم بزنم. به کامپیوتر هم تا حد قابل قبولی مسلطم، البته نه در حد برنامه نویسی و کارای خیلی خیلی حرفه ای. خیلی دوست داشتم برنامه نویسی یاد بگیرم ولی چون قسمت مهمی از برنامه نویسی ریاضیه کلا بیخیالش شدم. عاشق وسایل تکنولوژیکی جدیدم. از درس ریاضی و هر چیزی که توش ریاضی داشته باشه متنفرم. احساساتیم ولی اعضای خانوادم میگن بی احساسم. خخخ، البته دوستای نزدیکم میگن که تو از بس سعی کردی احساساتتو نشون ندی همه این طوری فکر میکنن. کلاً با دوستام خیلی صمیمیترم تا خانواده. یه کمی زود اعتماد میکنم که خیلی وقتا باعث شده ضرر کنم، خیلی دارم سعی می کنم این عیبم رو رفع کنم، اصولاً آدم آرومی هستم، رُکَم طوری که خیلی وقتا این رک بودن باعث آزار بقیه میشه. کمی تا حدی لج بازم، خیلی سرسختم و اگه چیزیرو بخوام ولو کل دنیا نخواد انجامش میدم و بالعکس. دوستی برام بی نهایت ارزشمنده ولی معمولاً خودم خیلی کم پیش قدم میشم و بیشتر به خاطر خجالت. متاسفانه خیلی خجالتیم شاید خیلیا بگن که رک بودن با خجالتی بودن تضاد داره. اما من از لحاظ ارتباط بر قرار کردن خجالتیم و مثلا اگه کسی نظرمو درباره شخصیتش بپرسه ممکنه تا کوچکترین عیبشم بگم خخخ. از نظر مذهبی معتدلم و سعی میکنم با همه جور عقاید ولو 180 درجه با خودم متفاوت باشه بپذیرمش. عقیده دارم طرز زندگی هر فرد از پوشش گرفته تا دین تا انتخاب همسر و غیره و غیره جز خود اون شخص به هیچکس هیچکس و هیچکس مربوط نمیشه و اگه ببینم کسی داره تو این مسایل دخالت می کنه به شدت باهاش برخورد می کنم. درون گرا هستم، راز دار بودن خیلی برام مهمه و اگه تصادفاً خودم باعث بشم راز کسی فاش بشه بی نهایت حتی بیشتر از خودش ناراحت میشم و اگه کسی رازیرو از زندگیم فاش کنه برای همیشه از دایره ی ارتباطیم خارجش میکنم. آزادی خط قرمز منه. اگه ببینم کسی یا چیزی داره محدودش می کنه یا رفتاریرو می کنه که مجبورم برای امن بودن، آزادیم رو کنترل کنم به بدترین وجه باهاش برخورد می کنم و به هر قیمتی آزاد بودنمو حفظ می کنم. البته منظورم از آزادی هرج و مرج نیست، منظورم اینه که من حق دارم برای زندگیم هر تصمیمی که دلم میخواد بگیرم ولو اشتباه باشه. راهنمایی رو با جون و دل می پذیرم اما دخالت رو هرگز. بهم میگن طرز فکرت اروپاییه و تو ایران نمیشه این طوری زندگی کرد. خخخ. مثلاً من عقیده دارم که فرزند بعد از 18 سال کاملا مختاره که با والدین زندگی کنه یا به تنهایی. به هر حال تا حالاش که تونستم همینطوری زندگی کنم و مشکل به خصوصیم برام پیش نیومده. راستی حس کردم شناس نامم خیلی خشن شد باور کنین خودم به این خشنی که اینجا نوشتم نیستم! فعلاً همین قدر یادم میاد. امیدوارم عضو مفیدی برای محله باشم. با آرزوی بهترین ها برای همگی شما
این نوشته در آموزش, رستوران محله نابینایان, صوتی ارسال و , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

24 Responses to املتیاش بیان داخل

  1. 1
    پریسا says:

    سلام. آخ جون تا بقیه خوابن بده بیاد تمامش واسه خودم! آیی گشنمه!

  2. 2
    ابراهیم says:

    سلام این یکی رو دوست دارم.
    پریسا با اینا سیر نمیشه یه باید گوجه ی یه زمین بزرگ و تخممرغای یه مرغداری رو براش در نظر داشته باشید.
    راستی اسم پرنده ی مورد علاقمون چی بود؟؟؟؟
    خخخخخ
    پیش به سوی غضاهای خوشمزه تر.
    دلتون پر از شادی های عالی و تموم نشدنی

  3. 3
    آرتیمان says:

    سلام آفرین دخترم نیمرو املت کتلت خخخخخ پس آموزش بعدیت کتلت باشه که کلا حضرت تخم مرغ را سر افراز کرده باشی راستی خارج از شوخی من به جای املت بیشتر دوست دارم تخم مرغ را توی پیاز سرخ کنم نوشجان کنم من عاشق تخم مرغ و پیازم اون طعم شیرین پیاز را همراه با تخم مرغ خیلی دوست دارم

  4. 4
    میرزا مهدی خان says:

    سلام !حیف که عدسی داریم واسه صبحونه وگرنه همین الان می پریدم و یه املت درست میکردم و با خانمم میزدیم توی رگ .ممنون از آموزش های جالب و به درد بخورتون که سعی میکنین از اول آشپزی بهمون یاد بدین .فقط یه پیشنهاد و اونم اینه که میشه گوجه ها رو پوست نگرفت .چون در این صورت هم رنده کردنش آسونه هم این که تفاوت آنچنانی توی طعم غذا ایجاد نمیکنه و به نظر من که شاید املت مون خوشمزه تر هم بشه .البته آشپزی پر است از سلیقه های مختلف و برای همینم نمیشه چیزی رو بر چیز دیگه ای بهتر دونست و هر کسی ذوقی و سلیقه ای داره .بازم ممنونم که املت تونو ،اوه ببخشید !تجربه تونو باهامون به اشتراک گذاشتین .پاینده و سلامت باشین

    • 4.1
      Avatar photo مینا says:

      سلام رنده کردنش درسته راحت تره اما خب من به شخصه پوست گوجرو داخل غذا خیلی دوست ندارم. اینطور چیزا سلیقه ایه بیشتر. اگه با پوست گوجه مشکلی نداشته باشیم که قطعا رنده کردنش بینهایت ساده تره. ممنونم که گوش دادین.

  5. 5
    پریسا says:

    خدایا واسه چی من این2تا مینا و ابراهیم رو نمی کشم آخه!

  6. 6
    زهرا مرادی says:

    سلام سلام سلااااام, ایول! بازم مینا خانم و بازم یه غذا ی خوشمزه ی دیگه از ایشون, ممنون که تجربیاتتون را در اختیارمون میزارید, وظیفه ی خودم دونستم بیام تشکر کنم, تشکر, موفق و سلامت باشید

  7. 7

    سلام.
    من برای تشکر اومدم چون انتقال تجربه ها رو دوست دارم.
    اهل املت پختن به شکل خورد کردن گوجه ها و همین طور استفاده از پیاز در املت هستم.
    یادمه اولین پستم یا یکی از پست های اولم پختن املت رو که اولین بار بود امتحانش می کردم به صورت متنی در محله گذاشتم استقبال خوبی هم شد ازش.
    هر چند الآن دیگه نسبت به اون موقع خیلی تجربه به دست آوردم ولی اون پست رو چون تجربه ی اولم بود خیلی دوست دارم.

  8. 8

    سلام.
    وقتتون بخیر.
    هدفم از دادن این کامنت، اصلا تخریب یا هیچ گونه بی احترامیی نیست.
    ببینید خانم ملکی، شما اصلا اصولی و قدم به قدم توضیح نمیدید.
    من خودم، به عنووان کسی که قراره از یه همنوع آشپزی یاد بگیرم، انتظار دارم قدم به قدم توضیح بده، مثلا دقیقا بگید که چه موقع نمک و یا … باید به غذا اضافه بشه.
    حالا کار نداریم به اینکه من خودم بلدم یا نه، ولی ما این رو فرض میگیریم که من هیچی از آشپزی بلد نیستم، و میخوام طبق آموزش های شما یاد بگیرم.
    پس واقعا نیازه که من اصولی یاد بگیرم، وگرنه وقتی که شما غذاتون آماده میشه تازه میگید که باید به غذا نمک اضافه بشه، طبیعتا منه مبتدی گیج میشم.
    یا مسئله ی پوست کندن گوجه، مطمینن شما باید راه این کار رو به منه مبتدی یاد بدید، نمیشه همینجوری شما بگید من گوجه رو پوست گرفتم و …، یا تفت دادن، به نظر شما، منه مبتدی، اصلا میدونم تفت دادن چیه، که حالا بخوام فلان چیز و فلان چیزو با هم تفت بدم؟
    دیگه ادامه نمیدم که سردتون نکنم، فقط اگر واقعا قصدتون یاد دادن آشپزی به همه ی کسایی هست که بلد نیستن، خیلی به این مسائل دقت کنید.
    ممنونم.

  9. 9
    مهشید says:

    سلام! آخ جون املت! همین که توضیحاتتو گوش دادم هوس کردم پا شم درست کنم. نهار املت خوردم! ممنون و کلی دمت گرم!

  10. 10

    سلام بر مینای عزیزم!
    آشپزی توی خونه ای که قناری توش آواز می خونه چه صفایی داره!
    خودتم که خیلی با صفایی نازنین!
    یه نکته بگم که فکر کنم مفید باشه.
    هر وقت تصمیم داشتی گوجه فرنگی رو رنده کنی دیگه نیازی نیست که پوست بگیری. چرا که موقع رنده شدن بیشتر وقتها پوست توی دستت باقی میمونه.
    البته اگه گوجه فرنگی رو طولی نصف کنی و از قسمت برش خورده اش رنده کنی.
    خوشبخت باشی نازنین.

  11. 11

    سلام مینای عزیزم. بنظرم پستهای تو میتونه برای ریلكس كردن هم استفاده بشه از بس كه فضای آرامشبخشی داره. خب من عاشق صدای قناری هستم. املت رو هم كه دوست دارم. دیگه میرم تو حس. راستی تو رو هم دوست دارم. مواظب خودت باش. منتظر غذاهای بعدیت هم هستیم ,

  12. 12

دیدگاهتان را بنویسید