خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
طرز تهیه ی چند غذای ساده و سریع اما خوشمزه !

بنام الله
گاهی اوقات عجله داریم یا حال نداریم می خوایم غذای سریعی درست کنیم پس من چهار نوعشو مخصوص هم محله ای های خودم میذارم امیدوارم لذت ببرین :
الف-
سه چهار عددسیب زمینی خلال کنین بعد که سرخ شد کمی شعله کم کنین سه قاشق سوپخوری کچاپ بزنین بعد تو ظرف دیگه سه تا تخم مرغ بشکنین و هم بزنین و بریزین رو سیب زمینی و خوب همه جای تابه پخش کنین یک کم بعد سه تیکه پنیر پیتزا بذارین روش و در تابه ببندین و شعله رو خیلی کم کنین چند دقیقه بعدغذاتون آماده س یه ربع هم کار نداره !

ب-
چندتیکه کوچیک مرغ رو با پیاز و زردچوبه نمک و فلفل بپزین بندازین تو روغن داغ داخل ماهیتابه شعله رو کم کنین بذارین سرخ بشه نصف پیمانه هم خامه رو بزنین و در داخل رب سرخ شده اضافه کنین نصف استکان اب و نصف استکان ابلیمو و نمک و فلفل بزنین کمی که پخت به مرغ سرخ شده اضافه کنید

ج-
چهار تا کدو و دو عددپیاز رو پوست بگیرین رنده کنین یا تو غذا ساز بریزین تا خورد بشه دو تا تخم مرغ بزنین و دو قاشق آرد و نمک و فلفل و سبزیجات معطر اضافه کنین با ملاقه کوچک تو روغن داغ داخل ماهیتابه بریزین با پشت قاشق صاف کنین تا کمی نازک بشن شعله رو کم کنین تا سرخ بشن برگردونین تا روی دیگه شونم سرخ بشه

د-
یه تیکه سینه مرغ رو با نمک زرد چوبه و پیاز بپزین بعد اونو داخل صافی بندازین رشته رشته ش کنین و با سس مایونز و جعفری ساطور شده مخلوط کنین نون ساندویچی ها رو دو نصف و از وسط ببرین و مقداری از مایه گوشت رو داخلش بریزین آبلیموی تازه میتونین بهش اضافه کنین

۲۱ دیدگاه دربارهٔ «طرز تهیه ی چند غذای ساده و سریع اما خوشمزه !»

سلام بر سرآشپز محله.
ترانه آیا تو به خدا اعتقاد داری؟پس چرا سعی می کنی هر روز دل مرا آب بیاندازی.خخخخخخخخخخخخخخخ
دوست دارم مهمان میزی شوم که همه این غذاها آنجا چیده شده باشد.
مرسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسیسی.

سلام منم از ترانه خانم بخاطر گفتن طرز تهیه این غذاها تشکر میکنم. بچه های خوب اگه از یکیش خوشمون نیاد دیگه چه لزومی داره که اینجا بگیم. یا درست میکنیم یا نمیکنیم. مهم زحمتی است که ترانه کشیده و طرز تهیه اش رو گفته.
اما کچاپ چیه؟ منظور از غذا ساز آیا همون مخلوط کنه یا یه وسیله دیگریست؟

ممنونم عمو حسین و اما کچاپ همون سس قرمز هستش که واسه پیتزا هم استفاده می کنیم درباره ی ایمیل هم اینو عرض کنم که دارم کار با اسکایپ رو باد می گیرم ان شالله بعدش جی میلتونو بتونم ادد کنم من واقعا” کامپیوترم زیاد خوب نیست

ایول چه باحال مرررسی
راستی عمو حسین کچاپ فکر کنم سس کچاپه
اگه داخل گوگل بزنید میتونین کامل مشخصات و طرز تهیه شو پیدا کنید
من یه کمشو میذارم با اجازه ترانه جان
کچاپ (به انگلیسی: tomato sauce یا catsup یا Ketchup) نوعی سس است که معمولاً از گوجه فرنگی رسیده تهیه می‌شود. مواد اصلی تشکیل دهنده سس کچاپ امروزی، گوجه فرنگی، سرکه، شکر، نمک، فلفل شیرین، میخک و دارچین می‌باشد. البته گاهی از پیاز، کرفس و ادویه‌های دیگر هم در تهیه سس کچاپ استفاده می‌کنند.

وااااایییییی سلااااام ترانه جونی جونم خوبی عزیزکم
میگم ایول داری خیلی باحال بود و اینکه من همه اینا رو دوست دارم و ایشالاه که درست میکنم چون خوش ممزه به نظر میان بوبولی من
بای بایییییٱیییییٱییییی،،،،ٱٱٱٱٱیییییٱیییییٱیییییی

ترانه جان بسیار ممنونم. به خصوص در آن جا که به نکته ظریفی اشاره کردید: با پشت قاشق روی مواد را صاف میکنیم .
غذاساز دستگاه پر کاربردیست که من هم از آن استفاده میکنم. یکی از قابلیتهایش اینست که در ظرف کاسه مانندی یک تیغه دوطرفه نیم دایره ای وجود دارد که مواد را خرد میکند به اندازه ای که آب نیاندازد
هنگام تهیه انواع کوکو دستیار من است.

دیدگاهتان را بنویسید