خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
نوشیدنی های ساده و سریع ویژه جام جهانی

سلام به هم محله ای های مهربونم می دونین که دوستون دارم می خوام بازم چند نمونه ازین خوشمزه ها رو براتون بذارم اونم ویژه جام جهانی امیدوارم ازش لذت ببرین:
الف-

2/1 فنجان قهوه اسپرسو
شکر 2 قاشق چای خوری
شیر 1 فنجان
6 تکه یخ
4 قاشق بستنی وانیلی
قهوه و شکر رو در یک پارچ هم بزنید تا شکر حل شود شیررااضافه کنید . هم بزنید تا ترکیب شود.یخ و بستنی وانیلی رو در دو لیوان تقسیم کنید این نوشیدنی هم خنکه هم مانع خواب شبانه !یعنی مخصوص جام جهانی امسال !

ب-
یک عدد چای کیسه ای
2 فنجان لیموناد نیمه منجمد
2 پاکت کوچک آبمیوه متفاوت ترجیحا” آب آناناس و آب پرتقال
در صورت دلخواه چهار عدد توت فرنگی له شده !
از سه ساعت قبل دو فنجان لیموناد رو در یک ظرف در بسته داخل فریزر قرار بدین تا نیمه منجمد بشه کیسه ی چای را درقوری قرار بدین و روی آن آبجوش بریزین و بذارین تا 5 دقیقه دم بیاره و بعد اونو بیرون بیارین و دور بندازین و اجازه بدین چای خنک بشه سپس چای رو داخل یک پارچ بریزین و داخلش توت فرنگی ها و آب میوه ها و لیمونتد نیمه فریز شده رو بریزین و لذت ببرین !نوش جان

ج-2 عدد چای کیسه ای
2 لیمو، نازک
1/3 فنجان عسل
4 حبه میخک یا دو قاشق چای خوری وانیل
2 لیتر آب جوش معادل 8 فنجان

کیسه های چای، برش لیمو، عسل و تمام میخک( یا وانیل) را در یک قوری بزرگ قرار دهید روش آبجوش بریزین و بذارین دم بیاره بعد با کمک یه ملاقه کمی هم بزنین و چای ها رو داخل فنجونا بریزین وداخل هر فنجان یک برش از لیمو رو قرار بدین نوش جان

د-
دو پیمانه هندونه رو قطعه قطعه کنین و داخل فریزر نیمه فریز کنین بعد با یک قاشق نعنا خورد شده و یک چهارم فنجان آب پرتقال و دو قاشق شکر داخل مخلوط کن بریزین و خوب مخلوط کنین نوش جان

۴۰ دیدگاه دربارهٔ «نوشیدنی های ساده و سریع ویژه جام جهانی»

بله واقعا”” هم مزه ش مطبوعه بخاطر آناناس خیلی فایده داره اینو بدونین که چای های ما معمولا در واقع خاکستر چای هستن پس اینجوری چای های ما هم ویتامینه میشن و هم یک مزه جدیدتر و با مواد در دسترس امتحان کردیم نوش جانتون

سلاااااٱاااااٱااااااٱااااام بر ترانه جونی خودم خوبی جیگیلی من
میگم ایول داری ترانه با این نوشیدنیهای خوش ممزه…..
راستی نانازم تو پست کنکور زندگی ۵ برات کامنت گذاشتم اگه خواستی برو و جواب بده بوبولی من
بوس بوسکی
بای بایییٱییییٱییییٱیییی

سلام.
یعنی با آخرین توانم دارم مینویسم. ضعف کردم در حد تیم ملی هلند. وای خدای من اینا دیگه چی بود من خوندم.
یکی اورژانسی، آژانسی یا یه چیزی تو این حدود خبر کنه. من هر چهارتاش رو میخوام. همین الآن.
میخوام میخوام میخوام.

سلام سلام سلام!
میبینم که رستوران محله، چند وقتیه که رو بورسه!
هه! ترانه، هنو اینجایی؟ هنو نرفتی؟ هنو از ما زده نشدی؟!
بابا ایول. خداییش خیلی تحملت بالاست.
اگه من گاهی تند میرم واقعا به دل نگیر! بچم. جوگیر میشم ی چیزی رو میگم و البته متأسفانه رو چیزی که میگم میمونم.
به هر حال، این پستت از اون پستهای به درد بخور واسه ماهاست.
هم ترسمونو از پارچ و یخ و یخچال و مخلوط‌کن میریزه!
هم میتونیم مستقل، درستش کنیم.
هم متنوع هستش!
و هم خوراکیه که با سلیقه من همیشه خوراکی ها جور در میومدند!
راستی، میکس چای داغ با مواد فیریز شده دقیقا چه حسیه؟! نبفهمم! روش داغو زیرش یخ آیا؟ یا ی حسی تو مایه های بیحسی یا چی؟! لیدوکایین؟

سلام بله رستوران سر جاشه …نه من از محله م شاید گاها” دلگیر بشم ولی هرگز قهر نمی کنم تازه دلگیر شدنم هم خیلی خیلی سخته ……یعنی خیلی کم پیش میاد از کسی یا چیزی دلگیر بشم …اون حرف ظریفت رو هم که رو حرفت هستی رو فهمیدم و گرفتم منتها مجتبی گاهی باینم فکر کنیم که دوستای ما گاهی به طراوت و نو بودن و نو شدن هم احتیاج دارن و بینا ها هم لازم دارن تو همچین محیطی جذب این محیط بشن و اگه برخورد اونا صرفا” با یه محیط تخصصی باشه شاید زود ازین ارتباط که چیزی ازش سر در نمیارن خسته بشن من هنوز بعد مدتها اینجا بودن هنوز خیلی از معانی رو نمی فهمم و نمی دونم به زمان نیاز دارم و به محیطی دو گانه یک محیط که جذبم کنه و محیطی که بفهممش باور کن تا نابینا خودش همت نکنه دیگران و دنیای دیگران تغییری نمی کنه یادگیری یک تغییره و اگه می خوایم دیگران یادمون بگیرن و ارتباط درستی باهامون برقرار کنن برای خودمون بهترین معرف باشیم ببخشید که پر حرفی کردم ولی اینا رو گفتم تا بعدش خواهش کنم که یه محیط عمومی بذاری تو سایتت تا محله مون همه چی تموم بشه الله جان می دونه که چه انجامش بدی یا نه هر گز از احترامت چیزی پیش من کم نمیشه نوشیدنی ها هم نوش جونتون و اون چایی هم گفتم که میذاریم خنکتر بشه و بعد مواد فریز رو بهش اضافه می کنی در واقع اینا چای سرد هستن و خنک سرو میشن

سلام دوباره.
در مورد عمومی شدن بعضی از بخشها همین حالاشم ی کمی هست ولی بهش فکر میکنم.
راستی ی ابتکار جالب:
هر کودوم از اصطلاحات و مفاهیمی که نمیدونی رو در قالب عنوان ی پست به صورت پرسش بگذار تا کامنتهای زیرشو بچه محل ها بگذارند و بتونی مفاهیم رو یواش یواش باهاشون کامل آشنا بشی که بعدم میتونی منتقلشون کنی و اینجا هم آرشیو میشن.

سلام
ممنونم منظورم این بود یک بخش عمومی و یک بخش تخصصی داشته باشیم این ممکنه ؟
و پیشنهادتون خیلی عالیه تحت عنوان انچه یک بینا باید از ما بداند یا پرسش و پاسخ و یا چیزی مشابه سعی می کنم مطالب رو بپرسم بله بنظر منم خیلی جالب و آموزنده میشه ان شالله

سلام ترانه خانم، یه جمله ای بود که اول همه ی پستهای شما خیلی ساده و دلنشین بود، “به نام الله” چطور شده که سبک نوشتنت را تغییر دادی؟ من پستهای جهانگردی شما را همیشه می خوانم اما مشغله ی زیاد نمیگذارد که این کار را به موقع انجام دهم. به هر حال بابت تمامی مطالب به درد بخورتون ممنون. شاداب باشید.

سلام علی اکبر نازنین …بله حق با شماس متاسفانه این اتفاق افتاده و ازت خیلی ممنونم که یادآوری کردی شیطان مانع یادآوری هستش و هر چیز که از یادمون میره بخاطر شیطانه خدا رو شکر می کنم که اینجا برادری دارم که بهم یادآوری می کنه هر جا فراموشی و شیطان سراغم میاد واستغفرالله العظیم امیدوارم دیگه هیچ وقت چنین اشتباه عظیمی نکنم چرا که بفرموده حضرت رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم اون کاری که بی یاد الله شروع بشه ابتر میشه پس: برای این که این پستم ابتر نشه: بسم الله الرحمن الرحیم اوله و آخره خیلی ازت ممنونم

با تشکر از شما نکته ای به نظرم اومد که گفتم شاید گفتنش بد نباشه.
به نظرم تهیه مواد دومی و سومی کمی گرون در می یاد و شاید فقط برای روزای تعطیل و همون طور که خودت گفتی برای مناسبت های خاص مفید باشه.
بازم ممنون

دیدگاهتان را بنویسید