به نام آفریننده ی هنر :الله کریم
سلام هم محله ای های مهربون
یک و نیم لیواننشاسته تازه رو در دو لیوان آب سرد میریزیم وخوب هم میزنیم تا حل بشه و بعدداخل یه ظرف چدن یا تفلون میریزیم و روی حرارت ملایم میزاریم تا جوش بیادبعد دما رو کمی کم و مواظب باشین که حتما” باید در تموم طول کار با یه ملاقه ی نسوز مثلا چوبی مرتب همش بزنین تا نچسبه و نسوزه این کار بین حداقل 20 تا حداکثر 30 دقیقه طول می کشه ظرف آب یخی رو که قبلا” آماده گذاشتین جلو چرخ گوشت بذارین تابه محض بیرون اومدن رشته های نشاسته مستقیم داخل ظرف بریزن و سریع نشاسته رو همونجور گرم داخل چرخ بذارین نشاسته بصورت رشته ای از چرخ بیرون میاد وقتی تموم شد روش نصف لیوان گلاب و به میزان دلخواه شربت آلبالو یا عصاره ی لیمو بریزین من شخصا” لیمو رو ترجیح می دم ان شالله تعالی از خوردنشون نهایت لذت رو ببرین
۱۱ دیدگاه دربارهٔ «فالوده شیرازی-خوشمزه ی رمضانی»
خوب وقتی اومدما سلام اول تبریک پیشاپیش حلول ماه بسیااار مبارک اوو سخته من ترجیح میدم بخرم با گلاب و آب لیموی فراوان بَهبَه ولی بابت این زحمتت بسیار متشکرم ترانه جون موفق باشی
سلام ترانه جون مرسی خسته نباشی
سلام من اگر فالوده خواستم میرم از بیرون میخرم من پسر هستم نیازی به این چیزا ندارم استفاده نکردم خوب نبود بیشتر برای دختر ها بود
سلام ترانه جان
این پیامم بیشتر خطاب به صادق هست
ببینید شما اگر به نرم افزار و مطالب کامپیوتری علاقه دارید میتونید اصلا این پست رو با یک h رد کنید
نظرتون توی پست قبلی ترانه هم گویای نا راضی بودنتون از آشپزی و اینجور چیزهاست
این سایت متنوع هست و قرار نیست فقط یک سلیقه رو در بر بگیره
هر کسی میتونه متناسب با سلیقش مطلبشو دنبال کنه
ترانه جان مرسی از آموزش مفیدت
کاش میومدی خودت واسم درستش میکردی خخخ
سلام ترانه خانم ممنون از آموزش آش پزیتون من خیلی فالوده دوست دارم لطف کردید شاید خونگیش خوش مزه تر از بیرون باشه
نوش جان همگیتون ان شالله درست کنین و لذت ببرین و آقا صادق بزرگوار من اینو به درخواست یکی از دوستای خودتون گذاشتم آشپزی هم یقین بدونین زن و مرد نداره در پناه حضرت حق باشی
با سلام
ممنون از لطف شما ترانه خانم خیلی عالی هست حتما خیلی خوشمزه میشه دنبال آموزشش بودم بازم ممنونم.
سلاااااام
مرسی به خاطر این همه پستهای خوشمزه ای که میذارید
سلام ترانه.
منم فالوده رو با عصاره لیمو دوست دارم.
ممنون از آموزش خوشمزهت.
سلام.
مرسی زیاد. من فالوده با آبلیمو خیلی دوست دارم.
حالا اینجا یه فالوده ی دیگه بهتون معرفی میکنم. فوق العادست. این هم یکی از شاهکارهای سرزمین پدری من.
طرز تهیه فالوده یزدی (ساده)
مواد لازم برای شربت :
شکر:۲پیمانه (۴۴۰گرم)
آب: ۱پیمانه
۲۵۰میلی لیتر گلاب: ۲قاشق سوپخوری
مواد لازم برای فالوده :
تخم شربتی: ۱قاشق سوپخوری
آب گرم :یک چهارم پیمانه (۶۰میلی لیتر)
نشاسته گل: ۱پیمانه ۲۰۰گرم
آب سرد :۴پیمانه (۱لیتر)
گلاب: ۱قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
ابتدا شربت فالوده را حاضرکنید . شکر را با یک پیمانه آب روی حرارت بگذارید و خوب هم بزنید .تا شکرحل شود اجازه دهید شربت با حرارت ملایم بجوشد تا شهد آماده شود. درآخرگلاب را بریزید و شربت را از روی حرارت بردارید. درظرف دیگرتخم شربتی را با آب گرم خیس کنیدوکنار بگذارید تا دانه های آن بازشود. درکاسه ای نشاسته گل ،آب سرد و یک قاشق گلاب را خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود بعد ازیک صافی رد کنید تا گلوله نداشته باشد . مایه را دخل قابلمه ای بریزید و ری حرارت ملایم بگذارید .مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیردو غلیظ شود در حدود ۱۵دقیقه زمان می برد تا مایه ازفرنی سفت تر شود بعد نشاسته آماده شده را داخل یک سینی به اندازه ۳۰در۴۰سانتیمتر بریزید.سینی را خوب تکان دهید تا درهمه جای سینی یکسان پخش شود. سینی را ۵ساعت دریخچال بگذارید. پس ازاینکه سینی را ازیخچال درآوردید ،به وسیله چاقو به شکل مربع های کوچک برش دهید . شربت آماده و تخم شربتی خیس خورده را با آب سرد و تکه های یخ مخلوط کنید و سپس فالوده آماده را آرام در ظرف شربت خنک بریزید. حتماً موقع ریختن فالوده باید شربت در حد تگری خنک باشد.
باز از همتون ممنونم مخصوصا” از شهروز عزیز بابت ریسیپ فالوده ی یزدی خوشمزه شون