بنام دادار یگانه :الله هستی بخش
سلام دوستان
من دو مزه ی سرد وگرم گذاشتم تا بنا به ذایقه تو ماه مبارک میل بفرمایین هر چند ناقابل ولی بپذیرین
الف -چند تا موز رو تو فریزر میزاریم تا فریز بشه بعد اونها رو تو غذا ساز میریزیم و اون قدرمیزنیم تا حالت کشداری شبیه بستنی پیدا کنه
الان بستنی امادست میتونیم یه خرده خامه و عسل هم اضافه کنیم که خوشمزه تر میشه کسانی هم که بستنی وانیلی دوست دارن نصف قاشق چایخوری وانیل اضافه کنن نوش جان
ب-سه قاشق شکر رو با یک قاشق پودر کاکائو و نیم قاشق مربا خوری وانیل مخلوط کنین یک لیوان شیر رو تو شیر جوش خوب داغ کنین ولی مواظب باشین سر نره! بعد شیر رو تو همزن بریزین و پودر حاصله رو با کمی خامه (خامه اختیاری هست )بهش اضافه کنین و خوب هم بزنین تا کف کنه
نوش جان !می دونین که دوستون دارم
۱۲ دیدگاه دربارهٔ «یک بستنی سریع و خوشمزه و یک نوشیدنی رمضانی»
سلام ترانه ممنون و سپاس
سلام ترانه.
مانند همیشه خوشمزه و وسوسه بر انگیز!!
ممنون.
سلام.
خب من الآن هر دوتاشو میخوام. میگم من خیلی شیر دوست ندارم. ولی با چیزای دیگه که قاطی بشه خیلی دوست دارم.
ممنون.
سلام ترانه جان مرسی عزیزم هر دو رو دوست دارم
سلام ترانه بانو.
وای دهنم آب افتاد دلم به تاب تاب افتاد.
مثل همیشه مرسی ولی هیچ می دونستی تو مثل هیچ کسی.
سلام هر دوشون باید خوشمزه باشن مرسی
سلام ترانه جون من خیلی دوست داشتم بستنی درست کنم مرسی از آموزشت
خوبه
سلام عالی بود ولی کاش یکی پیدا میشد تهیه فالوده شیرازی رو آموزش میداد فالوده واقعی ها
امیدوارم بشه که حتما اگر یکی بخواد میشه
سلام ترانه
دومی رو خیلی دوست دارم
حتما سعی میکنم درستش کنم
مرسی
سلااااٱاااااام وای من اومدم خخخخ
میگم آجی جونم خوبی عزیزکم
وای وای که من عاشق شیر و از اینجور حرفا هستم
دوتاشو دوست دارم حتما درست میکنم
میسی جیگیلی جونم که از اینا برامون گذاشتی نانازم
خوب من برم بای بایییییییییٱییییییی
سلام ترانه. ببین من همیشه اینجور پست هاتو به مامان نشون میدم میگم بیاد بخونه درست کنه. بار اول دوم درست میکردا. اما از این پست آخریارو دیگه میگه وسایلش رو هم باید خودت بخری تا درست کنم. خخخخ. انقدرم خوشمزه هست که نمیشه ازش گذشت. خلاصه که حسابی با پست هات من تو خرج میفتم. ههه. اما دور از شوخی خیلی خوبه. با این که تو اینترنت انواع و اقسام طرز تهیه چیز های جور واجور هست، اما حوصلمون نمیکشه بریم سرچ بزنیم بخونیم. بازم از این پست ها بذار. البته یه نیم نگاهی هم به هزینه هاش بکن.
خخخ