خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
دانلود آشپزی صوتی قسمت دوازدهم و طرز تهیه مسقطی شیرازی

با سلام خدمت شما کدبانوها و کدآقاهای محترم. باز هم اومدم با تعدادی آموزش شیرینی خوش مزه به مناسبت عید نوروز.

در ابتدا طرز تهیه ی باسلوق شیرازی رو که این هفته خودم درست کردم براتون میذارم بعد لینک دانلود چند فایل تصویری شیرینی مخصوص عید و در آخر هم لینک دانلود فایلهای صوتی آموزش چند شیرینی مخصوص عید نوروز.

طرز تهیه باسلوق شیرازی

مواد لازم

نشاسته 1 لیوان

شکر 2 لیوان

آب 5 لیوان

کره ی آب کرده 50 گرم

گلاب نصف استکان

آب لیمو 1 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده نصف استکان

خلال بادام به میزان دلخواه

پودر هل 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه

ابتدا نشاسته رو در آب سرد خوب حل کنید و بعد روی حرارت بذارید و شکر رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا نشاسته ته نگیره.

بعد از اینکه مخلوط به جوش اومد حرارت رو کم کنید و روی حرارت کم مرتب مخلوط رو هم بزنید.

این مسقطی باید با حرارت کم تقریباً یک ساعت آروم بپزه تا خامی نشاسته گرفته بشه.

در آخر کره ی آب کرده گلاب هل آسیاب شده و زعفران دم کرده رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.

وقتی مخلوط کاملاً سفت شد از روی حرارت بردارید و در یک ظرف پیرکس مسقطی رو پهن کنید و با یک قاشق روی اونو صاف نموده در یخچال به مدت 4 الی 5 ساعت قرار بدید تا مسقطی خودشو بگیره. بعد اونو برش بزنید و نوش جان بفرمایید.

میتونید روی مسقطی پودر نارگیل بپاشید که طعم خوبی به این مسقطی میده ولی مسقطی شیرازی بدون پودر نارگیل خورده میشه.

بریم سراغ لینک آموزش تصویری شیرینی های مخصوص عید که هیچ کدوم جزء آرشیو تصویری من نیستند و آموزشهای جدید میباشند.

1 شیرینی اسلایس سیب

2 سوهان عسلی

3 شیرینی آردی نارگیلی

4 شیرینی موکای فندوقی

شیرینی قرابیه تبریز

بیسکویت گردویی پنیری

آموزشهای صوتی که در این پست براتون گذاشتم شامل باقلوا ترکیه ای, بیسکویت بادام زمینی, بیسکویت کوکی, شیرینی قهوه و کنجد, و شیرینی ملکه بادام میباشد.

برای دانلود آشپزی صوتی قسمت دوازدهم با حجم 33 مگا بایت از

 

      اینجا

وارد شوید.

برای خرید آرشیو صوتی بنده در 8 dvd و آرشیو تصویری من در 27 dvd با موبایل من 09136278072 تماس بگیرید.

خدا یار و نگهدار.

۱۷ دیدگاه دربارهٔ «دانلود آشپزی صوتی قسمت دوازدهم و طرز تهیه مسقطی شیرازی»

سلام عزیزم ممنونم. درسته مقدار نشاسته رو برا تهیه ی راحت الحلقوم نگفته بود ولی من گفتم از فایل تصویری نگاه کرد و نوشته بود ۵ قاشق غذاخوری. گلم همه رو درست میکنی مواظب اضافه وزن خودت و همسرت باش. موفق باشی عزیزم.

سلام خانم سلامی ,
من شاید باور نکنید ولی بهترین حلوا رو تو فامیل درست میکنم , یه شیرینی خور و پز قدیمی هستم .
از ابتدا کودکی منتظر کسی نمیموندم که برام حلوا درست کنند , خودم اقدام میکردم و کم کم درش تبحر پیدا کردم .
بسیاری از شیرینی ها رو هم امتحانشون کردم . یکی از فامیل هایمون هیچ وقت به قنادی برای شب عید نمیره و به بهترین وجه , این گونه شیرینی ها رو در منزل درست میکنه , طوری که هیچ کس شک نمیکنه که اونها رو تو خونه درست کردند و در شکل و ظاهر شیرینی بسیار دقت میکنه و از قالب های مرسوم استفاده میکنه و ظاهر اون رو بسیار بهش اهمیت میده .
به نظرم من , شیرینی به علت اینکه باید حس وسوسه رو در شخص ایجاد کنه , خیلی بیشتر از آشپزی های دیگه میبایست به ظاهرش توجه بشه , یعنی بیشتر از غذا ها .
یه انتقاد هم از دوستان داشتم , آشپزی یکی از چیزهایی هست که باید درش تجربه ها رو به اشتراک بذاریم و آموزش ببینیم , ولی مشارکت دوستان رو کمتر از اهمیت و ضرورت آشپزی کردن , دیدم . پس دعوت میکنم بیشتر مشارکت کنند دوستان .
موفق و پایدار باشید .

سلام و درود بیپایان خدمت نگار خانم کدبانوی کبیر محله, اولاً از شما بخاطر انتشار این پستها تشکر میکنم واقعاً خسته نباشید, وای دهانم آب افتاد آخ جون مسقطی شیرازی خودمون میگم هر کدوم از دوستان که نخورده درست کنه بخوره و لذتش را ببره چون یه شیرینی فوق العاده هست, اه باز هم که حیف شد نمیتونم بخورم تازه قند قبل از صبحونم اومده روی ۱۰۶ چه قدر زجر کشیدم تا به این عدد رسیده خیلی بد شد که نمیتونم بخورمش واقعاً مسقطی لنگه نداره یکی هست و همین هر کی درست کرد بجای منم نوش جان بکنه و ان شاء الله کامش با اون شیرین بشه در ضمن سال جدید رو هم پیشاپیش تبریک میگم و امیدوارم سالی پر از خیر و برکت و سال پر پولی داشته باشید و ما مجردها هم به اون کسی که میخوایم برسیم البته به شرط پیدا شدن کیس مورد نظر ما و یه کار خوب هم برای بیکاران پیدا بشه, ببخشید که خیلی حرف زدم. در پناه یگانه دادآر دادآفرین بدرود و خدا نگه دار

سلام خدمت شما از لطف شما سپاس گزارم من تو آرشوم یه شیرینی دیابتی دارم که بخاطر شما قصد دارم طرز تهیه شو در پست بعدی بنویسم. هنوز فایلشو گوش نکردم ولی حتماً در پست بعدی طرز تهیه شو مینویسم امیدووارم براتون مفید باشه.

سلام نگار خانم به خاطر پستهای مفیدتون ازتون ممنونم واقعا باید به همنوعانی چون شما که در آشپزی استاد هستن تبریک گفت
آخه من خیلیها رو میشناسم که میگن ما وحشت داریم که به اجاق گاز دست بزنیم یا میگن خانواده نگران میشن یا بهمون اجازه نمیدن
از جمله خودم ولی من خیلی دلم میخواد آشپزی کنم حالا تا وقتی که خودم میرم سراغش سعی میکنم پستهای شما رو به خانواده نشون بدم تا از خوراکیهای خوش مزه ی شما بهره مند بشیم
من واقعا عاشق مسقطی هستم باید بگم برام درست کنن باز هم تشکر موفق باشید.

سلام خدمت شما از لطف شما ممنونم. من هم اول وقتی کسی خونه نبود یا وقتی همه خواب بودند آشپزی میکردم ولی الآن تقریباً با این قضیه مشکلی ندارند اما اینطور نیست که همه ی کارهای آشپزی رو مامانم کلاً به من بسپره. امیدوارم همه ی دوستان در هر وضعیتی از تلاش نا امید نشند.

دیدگاهتان را بنویسید