با سلام خدمت کدبانوها و کدآقاهای محترم. امیدوارم حالتون خوب باشه و تعطیلات پیش رو رو با سلامتی و دلخوشی سپری کنید.سالروز رحلت بنیانگزار انقلاب امام خمینی رو خدمتتون تسلیت عرض میکنم.
در این پست هم قصد داشتم لیست فایلهای dvd شماره 3 آرشیو آشپزیمو خدمتتون معرفی کنم ولی چون امروز برای گردش به باغمون رفته بودیم و شب هم باید به مهمونی بریم وقت نکردم لیست آموزشها رو تایپ کنم.
بنا بر این در این پست به گذاشتن آموزش پای سیب که هفته گذشته قول نوشتن طرز تهیه ی این آموزش رو داده بودم و همچنین به گذاشتن لینک آموزشهای آشپزی اکتفا میکنم.
ابتدا طرز تهیه ی یک پای سیب از خانم فرهنگ مربی آشپزی برنامه به خانه برمیگردیم رو که لینک دانلود و فایل صوتیش رو هم در این پست گذاشتم براتون مینویسم و بعد لینک دانلود آموزشهای آشپزی رو قرار میدم.
پای سیب
مواد لازم
آرد 375 گرم
نمک 1 چهارم قاشق چایخوری
شکر 100 گرم
کره ی خنک 185 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر به میزان لازم حدود 1 پیمانه
مواد لازم برای مواد میانی
سیب زرد نگینی خرد شده 2 عدد
شکر 2 قاشق سوپخوری
عرق بهار نارنج 1 چهارم پیمانه 60 میلی لیتر
کشمش 30 گرم
گردو 50 گرم
مارمالاد سیب 1 چهارم پیمانه
دارچین 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
1 ابتدای امر آرد را به همراه نمک ، شکر و کره ای که به دمای محیط نرسیده باشد در ظرفی ریخته و با نوک انگشتان دست مخلوط کرده و هم میزنیم.
2 بعد به میزان یک پیمانه از مواد کنار گذاشته مابقی مواد را تخم مرغ زده و میگذاریم تا با همزن مخلوط شود.
3 البته میتوانیم یک پیمانه شیر سرد هم به آن اضافه کنیم تا خمیر یکدستی تشکیل شود.
4 بعد خمیر را به مدت یکساعت در یخچال استراحت میدهیم.
5 سپس سیب را به همراه شکر و عرق بهار نارنج ترکیب نموده و بمدت 15 دقیقه روی حرارت میگذاریم تا سیب هایمان خوب پخته شوند.
6 بعد کشمش ها را خوب خیس کرده و کمی آرد روی آنها می پاشیم.
7 یک سطح صاف را آردپاشی نموده و خمیرمان را که خوب استراحت کرده است روی آن سطح صاف با وردنه باز میکنیم و قالبمان را روغن زده ، کمی آردپاشی کرده و خمیر را درون قالب قرار میدهیم و با چنگال چندین سوراخ روی آن زده و مارمالاد را روی آن میریزیم.
8 سپس مقداری از سیب پخته شده ، کشمش و کمی از مواد اولیه که ابتدای کار کنار گذاشته بودیم به همراه مقداری گردوی نگینی شده و دارچین روی آن میریزیم.
9 دمای فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم کرده و قالبهایمان را بمدت 25 دقیقه درون فر قرار میدهیم تا خوب پخته شوند .
10 پس از پخت و خنک شدن نیز آنها را از قالبهایشان جدا می کنیم .
علاوه بر آموزش بالا لینک دانلود و فایل صوتی یک آموزش پای سیب رو هم قرار داده ام که با این آموزش متفاوتِ و میتونید از این آموزش پای سیب هم استفاده بفرمایید.
آموزشهای آشپزی که جدیداً دانلود کردم و لینک مستقیم دانلودشون رو براتون قرار میدم شامل موارد زیر میباشد:
برای دانلود فایلهای صوتی آموزشهای فوق با حجم 90 مگا بایت از
وارد شوید.
برای خرید آرشیو صوتی یا تصویری من با موبایل بنده 09136278072 تماس بگیرید.
خدا یار و نگهدار.
۳ دیدگاه دربارهٔ «دانلود آشپزی صوتی قسمت سی و ششم و طرز تهیه ی پای سیب»
درود و تشکر از شما به خاطر ارسال این فایلهای مفید
با آرزوی بهترینها
سلااام و درود بر سر آشپز محله خانم سلامی بزرگوار مرسی بابت آموزش پای سیب و گذاشتن فایلای صوتی در پناه حق بدرود و خدا نگه دار
سلام تشکر میکنم که جز تشکر کاری از دستم بر نمیاد