خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو

پاسخ به یک پرسش درباره نوشته پیشینم

سلام.

در نوشته پیشین خود، دو سخنرانی صوتی برایتان گذاشته بودم. شاید سخنان حکیم روازاده این پرسش را برای برخی پیش آورده باشد که مگر در کشورهای خارجی هم از همین غذاها نمی خورند؟ یکی از شرکت کنندگان در آن همایش نیز پس از پایان همایش، در حیاط دانشگاه تهران از آقای روازاده پرسید: «مگه اونا خودشون کاکائو نمی خورند؟» وی در پاسخ گفت: ….

پاسخ وی را با حجم کمتر از یک مگابایت از اینجا بشنوید.

 

هشدار جدی وی درباره کاکائو را نیز از اینجا بشنوید. البته این هشدار در همان سخنرانیهای صوتیِ پیشتر فرستاده شده هست و آن را برای آن کسانی  گذاشتم که نمی توانند آن سخنرانیهای پر حجم را دریافت کنند.

شاد باشید.

۷ دیدگاه دربارهٔ «پاسخ به یک پرسش درباره نوشته پیشینم»

اصلا من عاشق همین رفتار ابله فرض کردن دیگران از سوی این آقای دکتر روازاده هستم، که همه رو یک مشت اشخاص نادان و ساده لوح فرض کرده و شاید هم حق داشته باشه. چقدر کلامش گیرا و گویاست چقدر خوب میتونه ما رو با یه مشت کلمات به بازی بگیره. اصلا تخصص و دانش از سر و روی این مرد بزرگ میباره، فقط حیف که یکی نیست که تمام دانشهایی رو که از وجود نازنین ایشون رو زمین ریخته رو جمع کنه. ما تا امثال این مرد بزرگ رو داریم نه به دوست نیاز داریم نه به دشمن؛ چون ایشون همه نقشها رو برامون میتونه ایفا کنه. چه مرد نازنینیه، یه روز میگه که مرغ ارگانیک رو با ژن خوک ترکیب کردن تا فقهای ایرانی متوجه حروم بودنش نشن. یه روز دیگه میگه اگه برید تو حموم و به خودتون دارو نظافت بزنید و حسابی اون رو بو بکشید تا بره توی تمام ریه ی شما اون وقت میبینید که چقدر راه تنفستون باز میشه و برای این بو کردن نوره یا دارو نظافت چندین روایت هم از ائمه ی اطهار نقل میکنه که خدا میدونه تا چه حد ساختگی هست یا واقعی. خلاصه که مرد بسیار بزرگیه که همه چیز رو به هم میتونه ربط بده این مرد واقعا بی نظیره. معلوم نیست که ایشون دکتر عمومی هستند یا متخصص تغذیه هست یا دامپزشک یا عالِم به احادیث اسلامی. یا سیاستمدار مورخ شیمیدان و هزار عنوان دیگه؛ کشور ما اگه چند دانشمند مثل ایشون داشته باشه دیگه به هیچ کس نیازی نداره. چون همین چند نفر میتونن همه ی امور این کشور رو سر و سامون بدن. اما یه سوال از دوستان محترم داشتم که از این مرد بزرگ و عالِم جهانی چرا حتی یک کتاب در اختیار نیست؟ چرا یک مقاله ی علمی در هیچیک از نشریات درجه سه علمی یا پزشکی ایران یا خارج از کشور نمیشناسیم؟ آخه یه چنین دانشمندی چرا فقط با سخنرانی باید دانشش رو به دنیا عرضه کنه؟ چرا قادر به نوشتن هیچ مقاله ی علمی نیست؟ و چرا فقهای ایرانی درباره اظهار نظرش راجع به مرغ ارگانیک فتوایی تا به حال بعد از سه چهار سال که این مرد بزرگ به ترکیب ژنهای خوک و مرغ پی برد صادر نکردن آخه چرا جلوی این خیانت رو در یک کشور اسلامی نمیگیرن؟

سلام. ساخت مرغ با ژن خوک نظر دکتر روازاده نیست، بلکه مقاله ای که در این باره در سایت وی گذاشته شده، ترجمه چندین کتاب و نشریه خارجی است. می توانید منابعش را با ocr jaws بخوانید و از کسی که انگلیسی می داند، بخواهید که این منابع را برایتان ترجمه کند.
این هم نشانی مقاله ای درباره مرغ
http://ravazadeh.com/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%D8%AC-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8-%D8%A2%DB%8C%D8%A7/
درباره نوره هم وی نگفته است که راه تنفس را باز می کند، بلکه گفته است که داروی ضد سرطان است.
این هم نشانی چند مقاله که همه ترجمه شده اند.
۱- داعش پنهان یا واکسیناسیون (پیداست که عنوانش ترجمه نیست، اما خود مقاله ترجمه است.)
http://ravazadeh.com/%d8%af%d8%a7%d8%b9%d8%b4-%d9%be%d9%86%d9%87%d8%a7%d9%86-%db%8c%d8%a7-%d9%88%d8%a7%da%a9%d8%b3%db%8c%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c%d9%88%d9%86/
2- دوازده دلیل بر سودمند بودن نمک طعام (ترجمه پارسی و متن انگلیسی)

http://ravazadeh.com/%d8%aa%d8%b1%d8%ac%d9%85%d9%87-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%ae%d8%b5%d9%88%d8%b5-%d9%86%d9%85%da%a9-%d8%b7%d8%b9%d8%a7%d9%85-12-%d8%af%d9%84%db%8c%d9%84-%d8%a8%d8%b1/

3- ده حقیقت درباره واکسیناسیون که نمی خواهند شما بدانید +فیلم به زبان انگلیسی
http://ravazadeh.com/%d8%af%d9%87-%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82%d8%aa-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d9%88%d8%a7%da%a9%d8%b3%db%8c%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c%d9%88%d9%86-%d8%ac%d8%a7%d9%85%d8%b9%d9%87-%da%a9%d9%87-%d9%86/

اگرچه که شما به سوالات من جوابی ندادید اما بد ندیدم که این مطلب رو در مورد مرغ ارگانیک اینجا بزارم تا ببینیم که این مرغها چه ارتباطی به مسئله ی ترکیب ژنهای خوک و مرغ میتونه داشته باشه. ضمنا هر کس در سایتش در مورد هر چیزی میتونه مطالبی به زبان انگلیسی هم بزاره. این به ارزش مطالب اون چیزی رو اضافه نمیکنه. من ذکر کردم که چرا در مجلات معتبر علمی دنیا هیچ مقاله و مطلبی از این شخص شخیص موجود نیست؟ ضمنا من که صلاحیت ندارم که در هر امری صاحب نظر باشم. بلکه به نظرات اشخاص صاحب صلاحیت در هر حوزه باید متکی باشم. حتی اگه یکی دو کتاب هم در فلان حوزه مطالعه کرده باشم باز یک چنین حقی به خودم نمیدم که خودم رو صاحب نظر در اون حوزه به شمار بیارم.
ناگفته های مرغ ارگانیک در ایران:
اگر این روزها سری به فروشگاه‌های معتبر و زنجیره‌ای عرضه مواد غذایی یا میادین میوه و تره‌بار زده باشید، حتماً مرغ‌های بسته‌بندی با عنوان «مرغ سبز» را دیده‌اید.

برخی افراد گمان می‌کنند «مرغ سبز» نام دیگر مرغ‌های ارگانیک است اما حقیقت چیز دیگری است. گفت‌وگوی زیر با دکتر آراسب دباغ‌مقدم، متخصص صنایع غذایی را بخوانید تا اطلاعات بیشتری در این زمینه به دست آورید.
مرغ سبز
برخی فروشنده‌های مرغ ادعا می‌کنند مرغ آن‌ها از نوع ارگانیک است. آیا چرخه تولید مرغ ارگانیک در ایران به راه افتاده است؟
نه. ما در ایران مرغی به نام مرغ ارگانیک نداریم. مرغ ارگانیک به مرغی گفته می‌شود که دانه و آبی که می‌خورد، ارگانیک باشد؛ یعنی از هیچ نوع ماده غیرطبیعی، شیمیایی و افزودنی برای تغذیه و پرورش این مرغ‌ها استفاده نشود. علاوه بر این‌ها، چنین مرغی نباید هیچ‌گونه دارویی از جمله انواع آنتی‌بیوتیک‌ها را در طول دوران رشدش دریافت کرده باشد. در حال حاضر هم مرغداری‌های ایران توانایی تولید مرغ‌های ارگانیک را ندارند.
پس نشان «مرغ سبز» که روی برخی از محصولات می‌بینیم، به معنای ارگانیک بودن آن مرغ نیست؟
نه، «مرغ سبز» همان مرغ بدون آنتی‌بیوتیک است. یعنی این مرغ‌ها هیچ نوع آنتی‌بیوتیک و داروهای ضد کوکسی‌دیوزی مصرف نکرده‌اند. کوکسی‌دیوز نوعی بیماری انگلی طیور است؛ معمولاً مرغدارها برای پیشگیری از ابتلای مرغ‌های خود به این نوع بیماری، داروی کوکسی‌دیوز که نوعی آنتی‌بیوتیک است، به مرغ‌ها می‌دهند اما همان‌طور که گفتم، مرغ‌های سبز هیچ نوع آنتی‌بیوتیکی دریافت نمی‌کنند.
متأسفانه بسیاری از مرغداری‌های ما دوره منع مصرف بعد از تجویز دارو را هنگام استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها رعایت نمی‌کنند و گاهی تا روزهای آخر هم به مرغ‌ها
دارو می‌دهند. این دارو با مصرف مرغ‌ها، وارد بدن ما می‌شود و مقاومت دارویی
در بدنمان ایجاد می‌کند
سازمان دامپزشکی کشور این مرغ‌ها را در طول دوره پرورش، ۳ بار آزمایش می‌کند و اگر در هر ۳ نوبت داروهای نامبرده در بدنشان وجود نداشته باشد، مجوز عرضه به عنوان مرغ سبز را دریافت می‌کنند. اگر وجود هرگونه آنتی‌بیوتیک یا داروهای ضد کوکسی‌دیوز در بدن این مرغ‌ها به اثبات برسد، دیگر نشان مرغ سبز برای فروش به آن‌ها داده نمی‌شود و چنین مرغ‌هایی باید مانند سایر مرغ‌های معمولی در بازار به فروش برسند.
چرخه تولید مرغ‌های سبز، چند سال است در کشورمان به راه افتاده است؟
حدود ۲ سال است که مرغ‌های سبز پرورش می‌یابند و عرضه می‌شوند.
این مرغ‌ها را از چه مراکزی می‌توان تهیه کرد؟
خوشبختانه حجم تولید و عرضه مرغ‌های سبز به اندازه‌ای رسیده است که مردم می‌توانند آن‌ها را از بیشتر میادین میوه و تره‌بار تهیه کنند. فروشگاه‌های معتبر زنجیره‌ای و برخی از مرغ‌فروشی‌های سطح شهر هم مرغ‌های سبز را عرضه می‌کنند. بر اساس آخرین آمارها، در حال حاضر این مرغ‌ها در قریب به ۱۶ استان کشور هم توزیع می‌شوند.
مرغ سبز با چه قیمتی در دسترس مردم قرار می‌گیرد؟
طبق آخرین قیمتی که برای مرغ‌های سبز مطرح شده، قیمت آن حدود کیلویی هزار تومان بیشتر از مرغ‌های معمولی است.
مرغ سبز
چرا این افزایش قیمت وجود دارد؟
عرضه مرغ‌های سبز با قیمتی بیشتر از قیمت مرغ‌های معمولی به دو دلیل کاملاً طبیعی است؛ اول اینکه مدیریت پرورش این مرغ‌ها بسیار حساس و دقیق است زیرا ظرف ۴۵ روزی که قرار است پرورش پیدا کنند، به هیچ وجه نباید بیمار شوند تا مرغداران مجبور به استفاده از آنتی‌بیوتیک برای درمان آن‌ها نباشند. دوم اینکه به دلیل تولید و تقاضای کم مصرف این مرغ‌ها، قیمت آن‌ها بیشتر می‌شود. امیدواریم در آینده‌ای نه چندان دور، شاهد تبلیغ و استقبال بیشتر از مرغ‌های سبز باشیم تا قیمت آن‌ها هم پایین‌تر از حدی که است، برسد و تمام مردم قادر به خریدن آن‌ها شوند.
فواید مصرف مرغ سبز آنقدر هست که مردم مایل باشند برای خرید آن‌ها هزینه بیشتری را پرداخت کنند؟
حتماً همین‌طور است. متأسفانه بسیاری از مرغداری‌های ما دوره منع مصرف بعد از تجویز دارو را هنگام استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها رعایت نمی‌کنند و گاهی تا روزهای آخر هم به مرغ‌ها دارو می‌دهند. این دارو با مصرف مرغ‌ها، وارد بدن ما می‌شود و مقاومت دارویی در بدنمان ایجاد می‌کند. با ایجاد مقاومت دارویی به آنتی‌بیوتیک‌ها، ممکن است بدن هنگام مواجهه با بیماری‌های مختلف، دیگر به آنتی‌بیوتیک‌های ساده جواب ندهد و مجبور به مصرف داروهایی قوی‌تر و با قیمتی گران‌تر باشیم. هرچه میزان مصرف آنتی‌بیوتیک‌های قوی‌تر افزایش یابد، امکان آسیب و بروز عوارض دارویی در بدن بیشتر خواهد شد.
مرغ‌های سبز هیچ نوع آنتی‌بیوتیکی دریافت نمی‌کنند. سازمان دامپزشکی کشور
این مرغ‌ها را در طول دوره پرورش، ۳ بار آزمایش می‌کند و اگر در هر ۳ نوبت
داروهای نامبرده در بدنشان وجود نداشته باشد، مجوز عرضه به عنوان مرغ سبز
را دریافت می‌کنند
نکته دیگر، حساسیت عده‌ای از افراد به برخی از انواع آنتی‌بیوتیک‌ها مانند پنی‌سیلین است و مصرف مرغ‌های معمولی می‌تواند برای آن‌ها حساسیت‌های شدیدی را در پی داشته باشد. ضمن اینکه برخی مرغداری‌ها هم از آنتی‌بیوتیک‌های غیرمجاز که از راه‌های قاچاق تهیه می‌شوند، استفاده می‌کنند. برخی از این آنتی‌بیوتیک‌های غیرمجاز حتی می‌توانند باعث متوقف شدن فعالیت مغز استخوان شوند و کم‌خونی‌های کشنده ایجاد کنند. برخی از متخصصان معتقدند چنین داروهایی می‌توانند باعث ابتلا به سرطان خون هم بشوند. به دلیل طیف وسیع مشکلاتی که مصرف برخی مرغ‌های معمولی می‌تواند برای افراد به وجود بیاورد، تلاش و توصیه ما به تولید، مصرف و استقبال بیشتر از مرغ‌های سبز است. ضمن اینکه مزه مرغ‌های سبز هم به مراتب از مرغ‌های معمولی بهتر است.
مردم می‌توانند از سلامت مرغ‌های معمولی و استفاده نشدن از آنتی‌بیوتیک‌های غیرمجاز هنگام پرورش آن‌ها مطمئن باشند؟
با تهیه مرغ از فروشگاه‌های زنجیره‌ای معتبر، فروشگاه‌های عرضه مواد غذایی، میادین میوه و تره‌بار و مرغ‌فروشی‌های سطح شهر که دارای مجوز وزارت بهداشت هستند، می‌توان از سلامت آن‌ها اطمینان حاصل کرد. ضمن اینکه پیشنهاد مهم ما به خرید مرغ‌های بسته‌بندی و دارای پروانه بهداشتی و مهر استاندارد و تایید سازمان دامپزشکی است. بهتر است به هیچ‌وجه مرغ‌های فله‌ای نخرید تا مشکلی از نظر سلامت برایتان ایجاد نشود.
بخش تغذیه و آشپزی تبیان

منبع: سلامت ایران – ندا احمدلو

دیدگاهتان را بنویسید