جستجو
Close this search box.
جستجو
طرز تهیه املت

سلام بچه ها حالتون چطوره؟

امیدوارم که حسابی این روز ها لبریز از شادی و آرامش باشین.

امروز قراره با هم دیگه یه املت خوشمزه درست کنیم.

آماده این؟

پس این شما و اینم

یه املت باحال

روزتون قشنگ

۲۴ دیدگاه دربارهٔ «طرز تهیه املت»

مراجعه شود به کامنت ابراهیم خخخخخ به شدت باهاش موافقم شما با این چیزای کوچولو موچولو سیر نمیشین.

پاسخ

سلام این یکی رو دوست دارم.
پریسا با اینا سیر نمیشه یه باید گوجه ی یه زمین بزرگ و تخممرغای یه مرغداری رو براش در نظر داشته باشید.
راستی اسم پرنده ی مورد علاقمون چی بود؟؟؟؟
خخخخخ
پیش به سوی غضاهای خوشمزه تر.
دلتون پر از شادی های عالی و تموم نشدنی

موافقم باهاتون خخخخ پرنده مورد علاقمون؟ چطوره بریم از پریسا بپرسیم. به نظرم پرنده مورد علاقه اونم باشه. نظرتون چیه؟

پاسخ

سلام آفرین دخترم نیمرو املت کتلت خخخخخ پس آموزش بعدیت کتلت باشه که کلا حضرت تخم مرغ را سر افراز کرده باشی راستی خارج از شوخی من به جای املت بیشتر دوست دارم تخم مرغ را توی پیاز سرخ کنم نوشجان کنم من عاشق تخم مرغ و پیازم اون طعم شیرین پیاز را همراه با تخم مرغ خیلی دوست دارم

سلام خخخ اتفاقا کتلتم توی برنامم هست منتها الان نه. آره خیلیا کلا چه توی املت چه توی تخم مرغشون پیاز میزنن.

پاسخ

سلام !حیف که عدسی داریم واسه صبحونه وگرنه همین الان می پریدم و یه املت درست میکردم و با خانمم میزدیم توی رگ .ممنون از آموزش های جالب و به درد بخورتون که سعی میکنین از اول آشپزی بهمون یاد بدین .فقط یه پیشنهاد و اونم اینه که میشه گوجه ها رو پوست نگرفت .چون در این صورت هم رنده کردنش آسونه هم این که تفاوت آنچنانی توی طعم غذا ایجاد نمیکنه و به نظر من که شاید املت مون خوشمزه تر هم بشه .البته آشپزی پر است از سلیقه های مختلف و برای همینم نمیشه چیزی رو بر چیز دیگه ای بهتر دونست و هر کسی ذوقی و سلیقه ای داره .بازم ممنونم که املت تونو ،اوه ببخشید !تجربه تونو باهامون به اشتراک گذاشتین .پاینده و سلامت باشین

سلام رنده کردنش درسته راحت تره اما خب من به شخصه پوست گوجرو داخل غذا خیلی دوست ندارم. اینطور چیزا سلیقه ایه بیشتر. اگه با پوست گوجه مشکلی نداشته باشیم که قطعا رنده کردنش بینهایت ساده تره. ممنونم که گوش دادین.

پاسخ

سلام سلام سلااااام, ایول! بازم مینا خانم و بازم یه غذا ی خوشمزه ی دیگه از ایشون, ممنون که تجربیاتتون را در اختیارمون میزارید, وظیفه ی خودم دونستم بیام تشکر کنم, تشکر, موفق و سلامت باشید

سلام.
من برای تشکر اومدم چون انتقال تجربه ها رو دوست دارم.
اهل املت پختن به شکل خورد کردن گوجه ها و همین طور استفاده از پیاز در املت هستم.
یادمه اولین پستم یا یکی از پست های اولم پختن املت رو که اولین بار بود امتحانش می کردم به صورت متنی در محله گذاشتم استقبال خوبی هم شد ازش.
هر چند الآن دیگه نسبت به اون موقع خیلی تجربه به دست آوردم ولی اون پست رو چون تجربه ی اولم بود خیلی دوست دارم.

سلام بسیار هم عالی ِ شرمنده نم اصلا نمیدونستم شما اون پست رو زدید اصلا یادم نبودش. به هر حال ممنون که سر زدید.

پاسخ

سلام.
وقتتون بخیر.
هدفم از دادن این کامنت، اصلا تخریب یا هیچ گونه بی احترامیی نیست.
ببینید خانم ملکی، شما اصلا اصولی و قدم به قدم توضیح نمیدید.
من خودم، به عنووان کسی که قراره از یه همنوع آشپزی یاد بگیرم، انتظار دارم قدم به قدم توضیح بده، مثلا دقیقا بگید که چه موقع نمک و یا … باید به غذا اضافه بشه.
حالا کار نداریم به اینکه من خودم بلدم یا نه، ولی ما این رو فرض میگیریم که من هیچی از آشپزی بلد نیستم، و میخوام طبق آموزش های شما یاد بگیرم.
پس واقعا نیازه که من اصولی یاد بگیرم، وگرنه وقتی که شما غذاتون آماده میشه تازه میگید که باید به غذا نمک اضافه بشه، طبیعتا منه مبتدی گیج میشم.
یا مسئله ی پوست کندن گوجه، مطمینن شما باید راه این کار رو به منه مبتدی یاد بدید، نمیشه همینجوری شما بگید من گوجه رو پوست گرفتم و …، یا تفت دادن، به نظر شما، منه مبتدی، اصلا میدونم تفت دادن چیه، که حالا بخوام فلان چیز و فلان چیزو با هم تفت بدم؟
دیگه ادامه نمیدم که سردتون نکنم، فقط اگر واقعا قصدتون یاد دادن آشپزی به همه ی کسایی هست که بلد نیستن، خیلی به این مسائل دقت کنید.
ممنونم.

سلام درسته حق با شماست. هرچند که من زمان نمک زدن و یه سری چیزهای دیگرم گفته بودم اما خب باید سعی کنم با جزییات بیشتری توضیح بدم خیلی خیلی ممنونم که نظرتونو گفتین.

پاسخ

سلام! آخ جون املت! همین که توضیحاتتو گوش دادم هوس کردم پا شم درست کنم. نهار املت خوردم! ممنون و کلی دمت گرم!

سلام خواهش می کنم خوشحالم که تونستی ازش استفاده کنی و به دردت خورده.

پاسخ

سلام بر مینای عزیزم!
آشپزی توی خونه ای که قناری توش آواز می خونه چه صفایی داره!
خودتم که خیلی با صفایی نازنین!
یه نکته بگم که فکر کنم مفید باشه.
هر وقت تصمیم داشتی گوجه فرنگی رو رنده کنی دیگه نیازی نیست که پوست بگیری. چرا که موقع رنده شدن بیشتر وقتها پوست توی دستت باقی میمونه.
البته اگه گوجه فرنگی رو طولی نصف کنی و از قسمت برش خورده اش رنده کنی.
خوشبخت باشی نازنین.

سلام خانم جوادیان خیلی خیلی متشکرم. لطف دارین شما. راستش من خونه مادربزرگم بودم و صدای قناری از اونجا بود. و این که پیشنهاد خیلی خوبی بود.

پاسخ

سلام مینای عزیزم. بنظرم پستهای تو میتونه برای ریلکس کردن هم استفاده بشه از بس که فضای آرامشبخشی داره. خب من عاشق صدای قناری هستم. املت رو هم که دوست دارم. دیگه میرم تو حس. راستی تو رو هم دوست دارم. مواظب خودت باش. منتظر غذاهای بعدیت هم هستیم ,

سلام الهام جون شما بی نهایت به من لطف دارین. کاش یه روزی بتونم این همه لطفو جبران کنم. با آرزوی بهترینها

پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *