خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو

اسنپ برای کاربران نابینا و کم‌بینا دسترس‌پذیر شد

درود بر شما کاربران مجموعه اینترنتی محله نابینایان

به استحضار میرساند، روابط عمومی اسنپ، طی نامه ای به مدیر مجموعه محله نابینایان اعلام کرد، سامانه اسنپ مسافر، برای استفاده کاربران نابینا و کم بینا دسترس پذیر شده است.

ضمن سپاس صمیمانه و فراوان از تلاشهای مجموعه اسنپ در جهت ایجاد فرصت برابر در استفاده از اپلیکیشنهای این مجموعه برای نابینایان و کم بینایان، ذیلا جهت اطلاع نامه ارسالی عینا تقدیم حضور شما میگردد.

پیش از مطالعه این اطلاعیه، خاطرنشان میکنیم، تلاش در جهت دسترس پذیری اسنپ مسافر و سایر اپلیکیشنهای این مجموعه ادامه داشته، قرار است با تعامل دو طرفه این اقدام مثبت هرچه بهتر و بی نقص تر به انجام برسد.

لذا از کاربران نابینا و کم بینای اسنپ مسافر خواسته شده است، مواردی که هنوز دسترس پذیر نشده، یا مشکلی در دسترس پذیری دارند را به اسنپ اعلام کنند تا در جهت رفع مشکل و دسترس پذیری این موارد اقدام گردد.

شما کاربر محترم میتوانید نکات مورد نظر خود را جهت اصلاح، از طریق آیدی تلگرامی @hotgooshkon1 و آدرس ایمیل hotgooshkon@gmail.com و همچنین بخش دیدگاهها در پست منتشر شده در وبسایت محله، به ما اعلام کنید، تا در اسرع وقت در اختیار مجموعه اسنپ قرار گیرد.

 

اسنپ با هدف ایجاد فرصت برابر برای همه، نسخه اندروید اپلیکیشن خود را برای نابینایان و کم‌بینایان دسترس پذیر کرده است. روابط عمومی اسنپ ضمن پاسداشت روز جهانی عصای سفید اعلام کرد: «کاربران مسافر نابینا و کم‌بینا می‌توانند از طریق برنامه‌های صفحه‌خوان از اپلیکیشن اسنپ استفاده کنند و به‌راحتی درخواست خودرو بدهند.»

در مسیر دسترس‌پذیری بیشتر

در سال ۱۹۶۹، سازمان ملل متحد ۱۵ اکتبر را روز جهانی عصای سفید نا‌بینایان نام‌گذاری کرد. هدف اصلی این روز توجه به افراد نابینا و کم‌بینا و چالش‌های مرتبط با این گروه از جامعه است. طبق تخمین سازمان بهداشت جهانی بیش از ۴۰ میلیون نفر از جمعیت جهان نابینا هستند. در ایران نیز جمعیت افراد نابینا بیش از  ۱۸۰ هزار نفر تخمین زده می‌شود.

اسنپ با دسترس‌پذیر کردن اپلیکیشن خود برای گروه‌های خاص تلاش کرده‌ است تا نقش موثری در تسهیل رفت‌و‌آمد افراد نابینا و کم‌بینا ایفا کند.

استفاده از قابلیت دسترس‌پذیری اسنپ برای نابینایان و کم‌بینایان

افراد نابینا و کم‌بینا با دریافت یا به‌روز‌رسانی آخرین نسخه اندروید اسنپ از طریق اپلیکیشن کافه بازار یا Huawei AppGallery از این قابلیت بهره‌مند می‌شوند.

بعد از دریافت یا به‌روز‌رسانی اپلیکیشن اسنپ، افراد نابینا یا کم‌بینا می‌توانند با استفاده از اپلیکیشن‌های واسط صفحه‌خوان درخواست سفر خود را ثبت کنند. صفحه‌خوان‌ها برنامه‌هایی هستند که محتوای یک اپلیکیشن یا سایت را به محتوای صوتی تبدیل و به کاربران نابینا یا کم‌بینا کمک می‌کنند تا از خدمات اپلیکیشن‌های مختلف بهره‌مند شوند.

علاوه بر این، کاربر مسافر می‌​تواند وارد قسمت تنظیمات شود و نابینایی/کم‌بینایی خود را در قسمت دسترس‌پذیری ثبت کند. با استفاده از این قابلیت کاربر راننده از وضعیت مسافر خود مطلع می‌​شود و آموزش​‌های لازم برای نحوه برخورد و برقراری ارتباط را دریافت می‌​کند.

اقدامات اسنپ در حوزه دسترس‌پذیری

افزودن قابلیت اتصال به برنامه‌های صفحه‌خوان برای نابینایان در ادامه دسترس‌پذیری این اپلیکیشن برای افراد دارای معلولیت انجام شده است. پیش از این، قابلیت ثبت معلولیت در حساب کاربری در اختیار کاربران قرار گرفت؛ به این ترتیب افراد دارای معلولیت حرکتی و همچنین ناشنوایان یا کم‌شنوایان نیز می‌توانند با ثبت معلولیت در حساب کاربری خود سفر بهتری را با اسنپ تجربه کنند.

به گزارش روابط عمومی اسنپ، یکی از مهم‌ترین حوزه‌های مسئولیت اجتماعی برای این شرکت از ابتدای فعالیتش تاکنون حمایت از افراد دارای معلولیت بوده است. اسنپ در طول این سال‌​ها علاوه بر دسترس‌​پذیری اپلیکیشن خود برای افراد دارای معلولیت تلاش کرده تا گام‌هایی را برای بهبود کیفیت زندگی این گروه بردارد. از جمله​ این اقدامات می‌​توان به معافیت از کمیسیون رانندگان دارای معلولیت و اجرای طرح‌های نیکوکاری در اسنپ‌کلاب با موضوعاتی همچون «کمک به اشتغال افراد دارای معلولیت»،​ «تجهیز دندانپزشکی ویژه افراد دارای معلولیت»، «تامین تجهیزات توانبخشی وپزشکی ویژه کودکان دارای معلولیت» و «راه اندازی مرکز مشاوره برای افراد دارای اوتیسم» اشاره کرد.

۸ دیدگاه دربارهٔ «اسنپ برای کاربران نابینا و کم‌بینا دسترس‌پذیر شد»

سلام بر همه ی هم محله ای های عزیز. امید وارم که این روز بر همه مبارک باشه. خب بنده از آیفن استفاده میکنم و در بخش تنظیمات گزینه ی معلولیت رو نمیبینم اگر کسی استفاده کرده بهم پاسخ بده یا این که به بخش روابط عمومی اسنپ بفرمایید تا این را نیز در تنظیمات قرار دهند. و همچنین یک سوال آیا ما میتونیم وقتی در یک لوکیشنی حضور نداریم اون لوکیشن رو به عنوان مبدع طعیید کنیم؟ یا خیر باید خودمون هم حضور داشته باشیم.

سلام و تشکر بابت تلاشی که میشه:
۰. به توصیه‌ای که در نامه مذکور بود برنامه اسنپ را از بازار به آخرین نسخه به روز کردم.
۱. هنوز دکمه‌های بی‌برچسب در اسنپ وجود دارند و مثلاً مهمترین دکمه («کجا هستید») برچسب ندارد و من باید بشمارم سه چهار دکمه از موقعیت مکانی پایینتر بروم رویش ضربه بزنم بلکم درست انتخاب کرده باشم.
۲. در تنظیمات جایی برای وارد کردن نوع معلولیت پیدا نکردم.
۳. وقتی راننده در حال آمدن به سمت مبدأ است، اسم مکانی که راننده در هر لحظه در آن قرار دارد برای صفحه‌خوان قابل خواندن نیست. افراد بینا قادرند اسم خیابان یا کوچه یا محله‌ای که راننده در لحظه در آن قرار دارد را مشاهده کنند.
۴. کلید‌های بدون برچسب دیگری هم در برنامه هستند که نمی‌دانم به چه کاری می‌آیند و توسعه‌دهنده باید یک بار برای همیشه کلیه دکمه‌های بدون برچسب را برچسب‌گذاری کند تا مجبور نباشیم یکی یکی دکمه‌های بدون برچسب را گزارش کنیم.
۵. این پرداخت مستقیمش که کلی بعد از تپسی فعال شد ولی بالاخره شد، خیلی خوب شد. فعالش کردم و جونم راحت شد.
فعلاً همین‌ها را داشته باشید تا بعد

سلام مجتبی آره همه ی این مشکلات هست اما در مورد سومی باید وقتی تنظیمات رو باز کردی اونجا که شماره ات رو میخونه همون اول بزنی همونجایی که میتونی ایمیل و نام و این حرفا رو ببینی بیایی پایین گزینه اش هست فقط برای روشن کردن مثلا نابینایی باید روش فشار طولانی کنی

سلام مجدد جا داره منم از مجموعه محله نابینایان واسه این کار بزرگ در مورد اسنپ بسیار بسیار تشکر کنم که این مجموعه تا حد زیادی دسترس پزیر شده امیدوارم که مشکلات دیگه ای هم که داره به زودی مرتفع بشه که بیشتر لذت ببریم خسته نباشین .

سلام ممنون بابت تلاش‌های سایت محله نابینایان به جز نکاتی که دوستان مطرح کردند. دو نکته رو اضافه می‌کنم نکته اول � جستجوی مبدا و مقصد هست که وقتی تایپ می‌کنیم امکان ویرایش متن رو نداریم و روی کادر جستجو نمی‌تونیم به صورت کلمه به کلمه حرکت کنیم. و نکته دوم در مورد شارژ اسنپ هست که وقتی وارد سایت میشه کد امنیتی رو نمی‌تونیم بخونیم. اگه کنار گزینه کد جدید یه دکمه اضافه بشه که این کد به صورت صوتی خونده بشه و وارد کنیم خوب میشه

دیدگاهتان را بنویسید