اجابت درخواست فرزانه خانم، آموزش پخت کشک کدوی کرمانی

سلام بچهها
خوبین؟؟؟
امیدوارم که حال دلتون بهاری باشه
خب همینطور که از عنوان پست خوندین به درخواست هم محله ای خوب مون فرزانه خانم که قبلا از من درخواست آموزش پخت یک غذای کرمانی اصیل رو داشتن، اومدم که طرز تهیه یک غذای بسیار خوش مزه کرمانی به نام کشک کدو رو اینجا بنویسم
کشک کدو یک غذای خوب کرمانیه که بر خلاف کالری کمش از کلسیم زیادی برخورداره
خب من میرم کانال ادبی ببینین بلدم؟؟
مواد لازم جهت تهیه کشک کدو برای ۴نفر
کدو سبز ۸۵۰ گرم
کشک یک پیمانه
پیاز داغ ۲ قاشق غذا خوری سیر داغ و نعنا داغ به میزان لازم
مغز گردو ۳۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه کشک کدو
کدو ها را پوست گرفته و سرخ کنید. اگر مثل فرزانه مشکل اضافه وزن دارید میتوانید آنها را بخار پز کنید
در ظرف دیگری پیاز و سیر را خرد و سرخ کرده سپس به کدو ها اضافه کنید
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را در همین مرحله اضافه کنید
حالا در ظرف را بگذارید تا کدو ها آب بیندازند و کم کم آب آنها کشیده شود
در صورت تمایل میتوانید ۲ عدد گوجه فرنگی را خرد کرده و در ظرف بریزید تا با کدو ها بپزد
کدو ها را با گوشت کوب بکوبید تا نرم و یک دست شوند
سپس مغز گردو را خرد کرده و همراه با کشک به مواد اضافه کنید اجازه دهید که آب کشک کدو تبخیر شده و کمی در تابه سرخ شود

حالا مقدار دیگری کشک به غذا اضافه کرده و غذا را در ظرف بکشید
روی کشک کدو را با پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ و گردو تزیین کنید و سپس غذا را نوش جان کنید و در نهایت وارد محله شده و در بخش جستجو جمله شهروز ظرف شور میشود را تایپ کرده و طبق آن پست عمل نمایید
حالا یکی بیاید و مرا از کانال ادبی بیرون بیاورد
شاد باشید

درباره محمد ملکی

سلام رفقا. من محمد ملکی، متولد مرداد ماه سال ۱۳۷۱، و دارای لیسانس روانشناسی هستم. اگه بخوام از علاقه هام بنویسم، موسیقی اولین چیزیه که شدیدا بهش علاقه دارم. ساز زدن، بهترین لذت منه، و حسابی آرومم میکنه. عاشق امیدم، و با رضا صادقی آروم میشم. دیوونه ی مسافرت رفتنم، و بندر عباس هیچ وقت برام تکراری نمیشه. راه ارتباطی من در مسنجر تلگرام: @mohammad2639 یادتون نره که دوستون دارم
این نوشته در آموزش, رستوران محله نابینایان ارسال و , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

18 Responses to اجابت درخواست فرزانه خانم، آموزش پخت کشک کدوی کرمانی

  1. 1
    ملیسا says:

    سلااام محمد حسین،خوبی آیااا،ایووول این روزا خیلی دلم گرفته ولی وقتی داشتم پستتو میخوندم که منتشرش کنم یکمی ولو موقت خندان خندانم شد که،خخخخ،احسنت دخترم اههه نه نه راستی چیزه پسرم خوب آموزش میدی هااا،خخخخی،میسی میسی میسی فراوونتا،خدافسی

  2. 2
    احمد عبد الله پور says:

    سلاااااااااااااام سلاااااااااااام و درود درود بر محمد حسین جان کدبانو چی ببخشید کدآقای محله میگم یه کم شبیه کشک بادنجان بود نبود آیا باید خیلی خیلی خوشمزه باشه من که عاشق کدو و سیر و پیاز و نعنا داغ و گردو و کشک هستم باید این غذا رو پخت و نوش جان کرد چون از این پست میشه فهمید که خیلی خیلی غذای مقوی هست و برای پوکی استخوان که فقط مختص زنان نیست و ممکن است ما مردان هم به آن دچار شویم پس باید زیاد کلسیم که فکر کنم توی لبنیات هم فراوان است زیاد بخوریم حالا توی همون سرخ کردن میشه بجای روغن مایع از روغن زیتون با مخلوطی کم از آب کدوها رو سرخ کرد بازم مرسی بابت این پست عالی و غذایی بازم منتظر آشپز خانه ی محمد حسین خان هستیم میگم شما هم مثل عادل فردوسی پور که در همه زمینه ای موفقه همون طور هستید آخه هم استانی هستید اون مالِ رفسنجون هست همون جا که پسته هاش معروفه و شما هم مالِ نافِ کرمون همین بازم ممنونم به من که در زمینه آشپزی هیچ سر رشته ای ندارم و اصلاً یه جورهایی از آشپزی متنفرم و بدم میاد خیلی چیزهای خوب یاد دادید مرسی در پناه حق بدرود و خدا نگه دار

  3. 3
    پوریا علیپور says:

    درود بر آقای ملکی. حالتون خوبه؟ آدینه به خیر. استانبولی رو که خوشت نیومد اما من این غذا رو نخورده میگم عالیه. البته از کدو و بادمجون به شدت متنفرم اما وقتی با کشک قاتی میشن و یا به شکل میرزا قاسمی درمیاد اون بادمجون لعنت الله علیه، با ولع میخورم. آقا راستی شما یه وقت تو مسابقات دانش آموزی قرآن نبودید؟ اسمت خیلی آشناست برام. اگه روح الله شهریاری، ایمان رسولی، معین ترکزاده و بقیه ی بچه های قرآنی رو دیدی سلام برسون خصوصاً ایمان رسولی رو که خیلی خیلی بچه گلی بود. فکر کنم اهل سیرجان بودش. آهان! افشین زیدآبادی رو یادم رفت. اونم سلام برسون. سالم باشی

  4. 4
    وحید says:

    سلام آقاي ملكي گرامي
    ممنونم از پست خوبتان.
    من هم فكر مي كنم بايد شبيه كشك بادمجون باشه. خخخ
    تشكر از زحمت شما. موفق باشيد.

  5. 5
    فرزانه عظیمی says:

    سلاااام بر آقای سامان گلریز خخخخ
    آقا من ک بلد بودم این غذا رو
    تازه نگفتی کشک چی باشه
    اونم میدونم که تازه
    فقط اومدم مدال بگیرم و برم دیگه همه میدونن میخوام دفتر بزنم
    همین دیگه غمگین و پاییزی باشی

  6. 6

    سلام بر محمدخان آشپزباشی.
    منم درخواست آموزش غذایی به نام شلمشوربای تانزانیایی دارم، امیدوارم اجابت کنی و آموزش بدی خخخ.
    خسته هم بودی اشکال نداره.
    ناامید و زمستونی باشی.

  7. 7
    کامبیز اسدی says:

    سلام محمد. سوال اول. این که چرا چهار نفر؟
    فقط دو نفر.
    سوال دوم. آیا حاضری به خاطر من و فقط به خاطر من آموزش پخت رتیل سوخاری که مورد علاقه برادران و خواهران عزیزمان در کامبوج است رو در سایت قرار بدی؟
    سه. جدا از شوخی این غذا برای معده ضرر نداره؟
    چهار. آیا همان اندازه که دوستت دارم تو هم دوستم داری؟
    مرسی از زحماتی که میکشی

  8. 8
    سارای says:

    سلام آقای ملکی…دست شما درد نکنه…به نظر خوشمزه میادش…چون کشک داره من خیلی کشک دوست دارم…یه خورده شبیه کشک بادمجون بودش…فقط به جای بادمجون …کدو ریخته شده و گردو هم داشت…درستش میکنم ببینم چطوره…مچکر.

  9. 9

    سلام
    ممنون از آموزش این غذا که دوستشم ندارم خخخ
    میگم چرا من دیشب این پست رو ندیدم اما پست آشپزی نگار رو دیدم؟
    این واقعا دیشبم اینجا بود؟
    یعنی واقعا ندیدمش؟ خخخ باورم نمیشه!!!
    میگم آقای ملکی لازم نیست که بگم اومدم چیو بگیرم و برم هااان؟
    رد کنید بیاد.
    بااای.

    • 9.1
      محمد حسین ملکی says:

      سلام پریسیما
      منم ندیدمش خخخخخ یکی دیگه بهم گفت که منتشر شده
      انتشارش خیلی برام عجیب بود
      ببین ازت خواهش میکنم یک بار امتحانش کن
      چون که به نقشه پلید فرزانه تن ندادی بهت مدال میدم
      خدمت شما ممنووووووونم

دیدگاهتان را بنویسید