سلااااام بچه ها حالتون چطوره؟
خیلی وقت بود که هیچ پستی نذاشته بودم حسابی دلم براتون تنگ شده بود.
یه زمانی یکی دو سال پیش توی پستایی مثل
و
یه سری پادکست های آشپزی از تجربیاتی که خودم به دست آورده بودمشون، منتشر می کردم.
اما چون به شدت به قول پریسا احساس می کردم انتقال دهنده خوبی نیستم، تصمیم گرفتم که این کار رو به بلد تر ها بسپارم. اما با استفاده از بازخورد هایی که بعد از اون دو تا فایل گرفتم فهمیدم که انتقالم ای همچینم بد نیست. و تصمیم گرفتم این سری از پادکست هارو ادامه بدم. به امید این که همنوع های من سختی هایی که من موقع یاد گرفتن آشپزی کشیدم، کمتر تجربه کنن.
خلاصه این که توی این پست قراره یه نیمروی خوشمزه باهم بخوریم.
شما هم میخواین؟ معطل چی هستین؟
امیدوارم که از این فایل لذت ببرین. و کسایی که هنوز درست کردن این غذای خوشمزرو بلد نیستن برن و یه نیمروی مشتی بزنن بر بدن
به خدای بزرگ و مهربون می سپارمتون.
با آرزوی بهترین ها!
۲۷ دیدگاه دربارهٔ «طرز تهیه نیمرو»
سلام مینا خانم. ممنون که دستور العمل این غذای خوشمزه رو گذاشتین. شاد باشید.
سلام زهرا جون ممنونم امیدوارم که لذت ببرید از درست کردنش
سلام خدمت دوستان هم محله ای و همچنین خدمت مینا جان عزیز, امیدوارم که هر کجا که هستید حالتون خوب باشه, ممنونم که تجربه ی درست کردن نیمرو را با ما به اشتراک گذاشتید, خیلی استفاده کردم و عالی بود, دلم نیمرو خواست یه دفعه ای , خخخخخخخ, البته درسته که من خیلی با نیمرو جور نیستم ولی حقیقتش حالا که شما درست کردید دلم خواست, خخخ, امروز واسه ناهارم درست میکنم, شما هم بفرمایید! خخخ, موفق و پیروز و سلامت باشید, خدا نگهدار
سلام زهرا جون ممنونم امیدوارم که برای ناهار درست کنی و کلی کیف کنی از خوردنش
سلام مینا خانم حال شما؟؟
مرسی راستش من نیمرو دوست ندارم.
اگه میشه سهم من رو بدید پریسا بخوره تا برای نوشتن اون ماجرا که در جریانش هستید انرژی داشته باشه.
خخخخخ
دلتون شاد
سلام پریسا چرا؟ سهمشو خودم می خورم انرژیم بیشتر بشه قوطی آبزرشکو محکم تر به سمتش پرتاب کنم پریسارو با رشوه نمیشه خام کرد باید بهش زور گفت. خخخ
سلام مینا جانم. چقدر صداش وسوسه انگیز بود! پاشم همین الآن یه نیمرو درست کنم بخورم! ولی اگر باقی پست هات هم بخواد اینجوری تحریک کننده باشه که ما خرجمون میره بالا!! اما گذشته از شوخی بنظرم خیلی اصولی بود که از نیمرو شروع کردی!!
سلام الهام جون خخخ ممنونم از لطفتون
سلام وقت شما بخیر بسیار سپاس گذارم از این پستتون حتماً که به کار همه مخصوصاً کسایی مثل من که کلاً در زمینه آشپزی تعطیلن میان باز هم سپاس و روزتون خوش
سلام خوشحال میشم اگه فایده ای داشته باشه متشکرم
سلام، جسارتاً می خواستم بدونم مگه نیمروی خنک هم داریم. در انتخاب تیتر پستها دقت بیشتری از خود به خرج دهید تا به این شکل از روی هیجان ننویسید.
سلام برای انتقاد کردن حتما لازم نیست انقدر تلخ باشیم. ضمنا هر غذایی وقتی که طبخش کامل میشه طبیعتا داغ هست و هر چه از موندنش بگذره و روی یه منبع حرارتی نباشه کم کم گرماشو از دست میده. منظور من تازگی غذا بود.
بازم توجیه، مشکل امثال شما این هست که چه تلخ و چه شیرین یارای پذیرش حقیقت نیستید. خوش باش و از این خوشی لذت ببر
سلاااام مینای عزیز. اولا آهایی سهم خودمه بدید اینجا. ای بابا! دوما یعنی من خودت و این ابراهیم رو دستم بهتون برسه, … اوخجان قوطی آب زرشک بده بیاد ایول!
ایول که باز اینجایی! ایول که باز اینجام! ایول که باز خودم و خودت و ابراهیم و بقیه اینجاییم! ولی با تمام اینها من گشنمه.
دلت آرام!
سلام دلتونو صابون نزنین اون قوطیها کاملا خالین خخخ و در نهایت شما مجبور میشین کاری که من و ابراهیم گفتیم انجام بدین.
سلامی دوباره خدمت همه ی دوستان و مینا جان عزیز, خواستم عرض کنم که اگه میشه این جور پاتکستها را ادامه بدید خیلی خوب و مفیده, ممنونم خدا نگهدار, موفق باشید
سلام زهرا جون من به سهم خودم سعی می کنم تا جایی که بتونم و تجربم اجازه بده این پادکست ها رو ادامه بدم. ممنونم از لطفی که داشتی.
سلام خانم مَلِکی. خیلی ممنون از آموزش نیمرو. خیلی وقت بود که پستی رو تو این سایت به صورت کامل نخونده بودم راستش وسوسه شدم و آموزشتون رو گوش کردم. خواستم اگه جسارت نباشه دو سه تا نکته بگم: اولش که بهتره نمک و فلفل رو قبل از اینکه تخم مرغها رو بشکنین تو ظرف به روغنتون اضاف کنید اینجوری همه جای ایران سرای من است یعنی همه جای نیمرو یه طعم میده بعدش هم نیمرو رو با کره درست کنید خوش مزه تره بعد بعدش هم میتونین نیم رو رو با پیاز داغ و فلفل دلمه ای یا یه کم رب و آبلیموی تازه درست کنید. پیشنهاد میکنم نیمروتون رو با بربری به همراه گوجه خیار و پیاز خام میل کنید. لذت ببرید از نیمرو.
سلام آقای خیر اندیش با مورد اولی که گفتید موافقم از این به بعد همین کارو می کنم. وای کره من عاشقشم به معنای واقعی. کلا توی اکثر غذا ها کره معجزه می کنه. و درباره مورد سوم دهنم آب افتاد. حیف که تازه صبحانه خوردم وگرنه قطعا به شدت گرسنم میشد.
آفرین به شما که جرات ضبط پادکست به این خوبی رو پیدا کردین .من که واقعا لذت بردم .ازتون ممنونم و خیلی خوب میشه که بازم برامون غذا های خوشمزه بیارین .
متشکرم منتظر غذا های خوشمزه بعدی باشین حتما
درود بر آبجی مینا لطفا روش درست کردن آب یخ را هم توضیح بدید آخه یاد همون روش درست کردن آب یخ افتادم. می دونی که خدمتت ارادت دارم آبجی. الفرار
لا اله الا الله خخخخخخخخ از دست شما ارادت متقابل
سلام.
من اومدم از به اشتراک گذاشتن این تجربه تشکر کنم.
از دبیرستان آشپزی رو شروع کردم و همچنان با چالش های مختلف در آشپزی درگیرم منظورم بیشتر چالش هایی هست که به خاطر پختن غذا های جدید به وجود میان مثلاً تازگی ها دارم روی غذا های ایتالیایی کار می کنم که اگر ازش تجربه ی خوبی به دست اومد سعی می کنم در محله هم بذارم ولی متأسفانه آشپزخانه های خوابگاه های پسرانه این قدر شلوغ و پر سر و صدا هستند که فکر نمی کنم بتونم غیر از نیمه شب پادکست صوتی ضبط کنم.
سلام خیلی متشکرم. به نظرم این اشتراک تجربه ها میتونه خیلی مفید باشه برای بچه ها. امیدوارم شرایطی پیش بیاد تا شما هم بتونید پادکست های ارزشمندتون رو اینجا منتشر کنید.
سلام.
منم واقعا به چنین آموزشهایی نیاز دارم، اجرت با خدا و اهل بیت و تشکر میکنم از لطفت و وقتی که گذاشتی برای آموزش دادنش.
سلام زهرا جون خوشحالم که مورد استفادتون قرار گرفته.